Yürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdıSen belirli sporlar yapiyosun yapma bidaha dedim ama azonce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdıSen belirli sporlar yapiyosun yapma bidaha dedim ama azonce
Geçmiş olsun canimNe bileyim boyle olacağını atlamam bi daha![]()
Geçmiş olsun canım. Dikkat et. Çok üzüldüm. Haberdar et durumundan.Çok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
Teşekkürler kaptanımGeçmiş olsun canim![]()
Sağol canım yürüyünce rahatladı birazGeçmiş olsun canım. Dikkat et. Çok üzüldüm. Haberdar et durumundan.
Sahalara geri döndüKac tane atlayalim canim cekti![]()
Vuu1000 yapamam galiba eskiden 5000 yaptigim gunler vardi yaa ne tembellesnmisim :))
Canım bebeğin kaç aylık?Çok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
çok üzüldüm hakkını helal et yaaYürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdı
Çok kötü bi ağrı girdi sezeryan yerime
25 aylik canım haklısın bi an öyle bilinçsiz atladım ondanSahalara geri döndü
Vuu
Canım bebeğin kaç aylık?
Ameliyatin üstünden kaç ay geçti?
80 kiloya filan gelene kadar ağır spor yapma.
Yürü yeter her türlü verirsin.
Üzülme ne olur benim hatam bilinçsiz atladım ondan oldu iyiyim amaçok üzüldüm hakkını helal et yaa![]()
Sagolasin canim banada fikir oldu bunlarŞöyleki canım benin detoks şişem 3.5 su bardagi su alıyor ona oranla ben 4 tane kaysı koyuyorum içine ayrıca büyük çorba kupamada yarim limonun suyunu sikip geceden bırakıyorum incirli tarçınlı suyuda 1 lt suya 4 5 tam incir 1 tane kabuk tarcin ekliyorum yoğun kabızlık varsa 3 4 tanede karanfil ekleyebilirsin ama bunları ictikten en az 30 dk sonra kahvaltı yapman gerekiyor hemende etkisini gösteriyor zaten
Harikasın canımonline olan varsa başlıyorum spora beraber yapalimmm![]()
Sorduğum anda yazmissin mübarekleslie boosted bittihaydi bakalim müsait olan varsa totoşu kaldirsin hayali ip atlayalim
![]()
Ayy inanmiyorum kalp kalbe karşı olmus yazismalarinizi okumadan sormuştum hayali ip atlama sorumu ben kaptanaKac tane atlayalim canim cekti![]()
Canim geçmiş olsun denemendende bilemezdin. Dikkkat et kendineYürüdüm biraz gecti sanki öksürük tuttu cok kötü bi sanci girdi kötü oldum atlamam bi daha atlarken hiç bisey yoktu oturdum kalkınca birden ağrıdı
25 aylik canım haklısın bi an öyle bilinçsiz atladım ondan
Üzülme ne olur benim hatam bilinçsiz atladım ondan oldu iyiyim ama![]()
Iyiyim canım sen bisey yapmadın ki bebegim 2 yaşında tamamen unuttum dikişlerimi senin bi suçun yokkişimdi nasılsınn canımm benimmm yaaa hatice cok uzuldum ben bebegin oldugunu bile bilmiyordum cok ozur dilerim
Iyiyim canım sen bisey yapmadın ki bebegim 2 yaşında tamamen unuttum dikişlerimi senin bi suçun yokki![]()
Sağol canım aynen öyle dikkat ederim bundan sonraSagolasin canim banada fikir oldu bunlar
Harikasın canım
Sorduğum anda yazmissin mübarek
Ayy inanmiyorum kalp kalbe karşı olmus yazismalarinizi okumadan sormuştum hayali ip atlama sorumu ben kaptana
Canim geçmiş olsun denemendende bilemezdin. Dikkkat et kendine
Afiyet olsun canim fasulye az olmus artiabilirdin22.12 salı menusu
10.30 4 siyah zeytin 1 dlm peynir 2 yk corekotlu lor 1 cavdar ekmek 4 ctk tereyagli yumurta
17.30 3 yk susuz kuru fasulye 2 brdk ayran 2 yk bulgur pilavı
21.00 de2 yk yigurt zencefil zerdacal tarcin yiyecegim
su 3 olacak yatana kadar insallah
spor 30 dk leslie boosted
1000 ip
15 dk yag yakici egzersi
Zipzip-
Rica ederim canim