• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Karar vermek herşeyin başı.
Ama çok adapte olamadım ben diyete.
Anca rahatsız olmaya başlayınca dedim artık başlamalıyım.
Bir de geçen yıl kızım birinci sınıfta. Birinci önceliğim oydu. Tam okuma yazmayı öğrendiler okul tatil oldu.
Bir de 2.dönem tamamen boşta kaldılar.
Online da yoktu.
Mecbur eksikleri hep kendim giderdim.
Birinci önceliğim oydu bu süreçte.
Bu sene artık herşeyimi kendi yapabiliyor.
Artık zaman benim. Bundan sonra biraz da kendime bakacağım.
Evde kilo vermek daha kolay.
Diyet yemekleri salata vakit alan şeyler .
Spor için dus için bol bol vakit var.

Ben bazen dizi izlerken de ileri geri adım koşma yerimde tempolu koşu 🏃🏃🏃
Spor yapmayı yeter ki iste yani🤭🤭
Bir ara reklam arası koşuyordum evde 🤣🤣

😍😍😍

Uzaktan eğitim eğilimli aile ile eğitimsiz aile arasındaki makası çok artırdı maalesef 🙄🙄🙄
Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.
Ama derse katılan öğrenci sayısı %60 anca.
Biraz da ilgiyle de alakalı.

Kesinlikle. Ama benim okulum çok güzel bir yerde. Velilerinin %80i üniversite mezunu.
Ama derse katılan öğrenci sayısı %60 anca.
Biraz da ilgiyle de alakalı.
30 öğrencim var.
3 tane ünv.mezunu veli.
Derse katılan 23 civarı .

Sağol canım
Vallahi zor beynim yandı 22 aylık oğlanla daha zor birde 1.sınıf başında duruyorum 20kusur çocuğun sesi diğerinin zoom attı ses yok iki ileri bi geri kafayı yicem
Girmeyenler var ikisinin sınıftada ben bi ders bile kaçırtmıyorum nasıl telafi olur ki arkadaşlarından geri kalmasınlar diye çabalıyorum halimi kimse görmüyo anlamıyo. Aman o girmiyo sende girme nolcak yaa diyolar

Benim daha fazla zaman yaratmam lazım üstelik küçüğe sayılar öğretikcek söyleyemediği harfler var
Büyüğü yakında kotrol edemedim ilgilenmem gerek

Geçem seneden beri ona ingilizce defteri tutuyorum sık sık okusun diye bu sene ilk ünüte harici yapamadım

Bazen şeytan diyo al başını git babası ne yaparsa yapsın biraz kafa dinle ama nerdeee işte anca uyucaz da dinlencez
Canım çoğunlukla çocukların eğitimi annelerin üzerinde maalesef ama kendinle gurur duy ben çalışkan bir anneyim de seni tebrik de ederim bir ders bile kacirtmiyorsun bu zamanda ailesi ilgilenilen çocuklar kazanacak lütfen sen çekip gitsen de geri döndüğünde biraktiğin gibi olacaklardır büyük bir ıhtimal..
Bunları bir gaflet anında söyleyip yazıp derdini döktün şimdi derin bir nefes al ve önüne bak...
Bak lazere gidiyormuşsun ben onu da yapamıyorum 😄😄😄
Bende de var 3 tane bizim mesai de sabah başlar gece 12 ye kadar erken de yatmıyor sipalar...
Sadece sen değilsin mücadele eden öyle düşün..

Valla canım rabbim yardım etsin bazı insanlar duyarsız gerçekten benim oglan 1.sınıf dersleri hiç kaçırmıyoruz o öğretmen bu zor zamanda hala cabaliyorsa biseyler öğretmek için bizde o derse girmek zorundayız bizdede pek katılım olmuyo taş patlasa 10 kisi ya var ya yok insanlar umursamiyo hic biseyi geçen gün benim oğlanın arkadaşının annesi diyoki evde oturup para kazanıyorlar valla ben ağzının payını verdim dayanamadım🙈 zor işiniz gercekten
Aferin sana hatice bak ne güzel düşünüyorsun 1 ders 1 derstir o canlı derse katilmayanlari ben anlamıyorum o aileler kendi çocuklarının geleceği ile oynuyorlar o veliler de boş boş konuşuyorlar işte öğretmenler normal zamandan daha çok çalışıyor bu süreçte...
Sadece 6 ders ders verip çıkıyorlar başka da bir şey yapmıyorlar diye bir düşünce çok boş..
Bu nasıl biliyor musun??
Ev hanımları evde akşama kadar oturuyorlar bir yemek bulaşık çamaşır o kadar demek gibi bir şey...

Ben kuaföre gitmekten hiç hoşlanmıyorum 3 ayda 1 anca o da bakımsız olmuyor diye 😂 bankada sürekli saçını yapanlar var koronada bile hayretle ve hayranlıkla bakıyorum sen her saçı her modu denemişsin 😂😂😂
Denedim canım kısayı da uzunu da her rengi de denedim..
Ben özellikle gitmemeye çalışıyorum böyle de iyiyim..
Bu korona valla iyi mı kötü mü bilemedim..
Evdeyiz ya saçlarım canlandı yüzüme bakım yapar oldum daha bir pürüzsüz aydınlık oldu makyaj da yapılmayınca ayy gidip gelip aynalara bakmaya doyamıyorum bi de zayıflayınca ayna başından gitmiyorum 😄😄😄😄

Koç idealist ve başarılı olur 😁
Boğa zor ya hepsi bir arada dominant karakter🤪
Yay da bazıları çok sakar bazıları dengeli olur 🤩

Bana takıl hayatını yaşa bebeğim 😘
Oglumdan beklentilerim büyük canım adını boşuna cihangir koymadım mücadeleci hükmeden olsun diye...
Yay dediğim dedik çaldığım düdükkkkkkk oh sen bir yerlerini yırt yine de kendi dediğini yapar...

Dunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta salatalik dolmates 5 zeytin maydanoz 1 dilim peynir sekersiz cay
Aksam firinda balik salata
Ben dun 2 ogun beslendim. Aralarda yediklerim 2 ceviz 1 portakal 1 sade turk kahvesi
2,5 litre su 6 bin adim

Back
X