• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım
Vallahi zor beynim yandı 22 aylık oğlanla daha zor birde 1.sınıf başında duruyorum 20kusur çocuğun sesi diğerinin zoom attı ses yok iki ileri bi geri kafayı yicem
Girmeyenler var ikisinin sınıftada ben bi ders bile kaçırtmıyorum nasıl telafi olur ki arkadaşlarından geri kalmasınlar diye çabalıyorum halimi kimse görmüyo anlamıyo. Aman o girmiyo sende girme nolcak yaa diyolar

Benim daha fazla zaman yaratmam lazım üstelik küçüğe sayılar öğretikcek söyleyemediği harfler var
Büyüğü yakında kotrol edemedim ilgilenmem gerek

Geçem seneden beri ona ingilizce defteri tutuyorum sık sık okusun diye bu sene ilk ünüte harici yapamadım

Bazen şeytan diyo al başını git babası ne yaparsa yapsın biraz kafa dinle ama nerdeee işte anca uyucaz da dinlencez
Cennet bu yüzden anaların ayakları altında ben iddia ediyorum kaç erkek çıkabilir bu işlerin içinden sayılıdır cok az hoş onuda ben görmedim :KK70:
Teşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
Hocam hoşgeldin en doğru kararı vermişsin her gün tüm yazılanları okursan yaza bambaska bir aylin geliyor insallah tek sihir bu :KK49:
Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Allah korusun düşündüğünden canim. Edebilirsen istiğfar et tutma kendini geçmiş olsun:(
Valla ben ama bilmeyerek mendil sandım don çıktı :olamaz::KK48:
Ayyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vah :olamaz::duduk:
Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca dana :KK70: senin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi :KK70: insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi

Cennet bu yüzden anaların ayakları altında ben iddia ediyorum kaç erkek çıkabilir bu işlerin içinden sayılıdır cok az hoş onuda ben görmedim :KK70:

Hocam hoşgeldin en doğru kararı vermişsin her gün tüm yazılanları okursan yaza bambaska bir aylin geliyor insallah tek sihir bu :KK49:

Allah korusun düşündüğünden canim. Edebilirsen istiğfar et tutma kendini geçmiş olsun:(

Ayyyy benimde çok sallamışlığım var pi don muydu o yaaa oburude terli sudyenmis vah vah :olamaz::duduk:

Ogluma söyledim ank. Karyağmış die anneannemleri arayalimmi dio ne kadar özlediyse koca dana :KK70: senin fotoyu onada gösterdim al anneannene gerek kalmadı dedim burdan sevindi :KK70: insallah her yere yağsın yaa hepsi lazım hepsi
Hoşbuldum.
İnşallah sizinle çok güzel günler olacak benim için.
Geçmişe bakıp listelerinizi inceliyorum.

Merhaba takımınıza katılmak istiyorum.
Tüm takımlardaki yazışmaları okudum sizin takımınız çok hoşuma gitti.
katılabilir miyim.

HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
Hosgeldiniz aramiza ben elif takim kaptanıyım
31 yasindayim bekarim Ankarada yasiyorum

Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma gunu tarti bildirimlerini fotografli yapiyoruz az sonra ornek fotograf bırakacağım 🥰
Insallah birlikte hedefine ulasacagiz 🥰🥰
Dün akşamdan beri dehşet mide bulantım ve baş ağrım var Allah korktugumuza ugratmasin
Oyle birsey degildir insallah canim gecmis olsun :(
Gunaydinnn canlarr😍😍
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlarrrr,keyifli bir gün olur inşallah 🥰😘🌺💕🦋🌼🌻🥳
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlar🤗🤗❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Kızlar ben bunu sipariş verdim de aranızda bundan kullanan varmı
Gule gule kullan canim 🥰
Diyorum ben olacaktım sen yatağında kalkcanda kaycanda ohooooo kar erirdi giderdi😅😅
Bu karda kayilmaz ki simdi alti buz tutsun biraz :-)
2011 --2012 de bir kar yagdi o zaman biraz kaymistim :-)
Insallah her yere yagsin gec bile kaldi aralığın sonuna geldik
Bu arada günaydınnnnnnnlaarrrr özellikle gece kuşlarına günaydınnnn güzel gülmüşsünüz bizide güldürdünüz :KK24: :KK68::KK200:
Gunaydin canım ❤

Hoşgeldiniz Aylin
Aylin ismi benim favori isimlerden ikinci kızım olursa Aylin koyacağım 😊 çünkü ismi çok hoşuma gidiyor
Bende migi🥰

Back
X