Canım adım yarışması varya o yüzden komple adım bildirZipzip-
Kaptanim bu lesliedeki adımlar normal adımlara dahil mi hesaplıyorum ayrımı ona göre yazicam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adım yarışması varya o yüzden komple adım bildirZipzip-
Kaptanim bu lesliedeki adımlar normal adımlara dahil mi hesaplıyorum ayrımı ona göre yazicam
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar Canlar
27 Aralık Menü Bildirimi
11.30 2 bardak limonlu su
12.15 1 yumurta, 1 domates , 3/4 kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin , 1 çay kaşığı bal, 1 elma
18.00
6 yemek kaşığı et sote , 4 yemek kaşığı yoğurtlu karnıbahar ( haşlayıp, sarımsaklı yoğurt yaptım. )
2 dilim ayva
3 litre su
![]()
Zipzip-
![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım 10sayfa geriden geliyorum
11.30
2dilim tb ekmek
2haş yumurta
1dilim kaşar
Domates
1küçük haşlama patates
1çay kaşığı köpük helva
18.00
2lahmacun( aslında çeğreğini eşime verdim 2.nin ama olsun)
Bol yeşillik domates soğan
Zipzip-
Bu haftalık didişmeye ara tam destek hep destekYa ama sen çok tatlı didisiyorsun
7 aydır hiç kırmadin beni maşallah![]()
Bence tek hesaplanmali zaten adımın puanida guzelBenimde kafam karismisti emin olmak istedim
Kimsenin hakkına girmeyeyim puanlamada
köpük helva diye geçiyo beyaz kıvamlı bişey kocacığım konya dan getirtmiş diyet düşmanıdır kendisiAfiyet olsun kopuk helva nedir cıkaramadım hangi helva
Afiyet olsun canim aksam az olmus brokoli salatasi yetti miBugunku menum
Sabah 12:00
2 haslanmis yumurta
Bir dilim tb.ekmeği
Pwynir zeytin
1 tatli kaşığı kuşburnu pekmezi (şifa niyetine)
Sekersiz cay
Aksam:
Brokoli salatası
1 kase yoğurt
Ara
Bir greyfurt
Yesilcay
1 elma
2 lt su
Zipzip-
Geçen faydası olmadı zaten ogünden beri de çıkmadım içeyim birazdansleepy angel şimdiden zeytinyağımı içtim canım sanada hatırlatıyım dedim aksama birakma istersen
Peşinden greyfurt yedim tok tuttu beniAfiyet olsun canim aksam az olmus brokoli salatasi yetti mi
Tatlım beğenmediğin 26 binse yandık bizAdımları çok merak ediyorum benim istediğim gibi değil![]()
Çok iyi atmışsın ben daha 2000 deyim seni yakalamamız zor olacakHedefim 30000 di![]()
Afiyet olsun canımPeşinden greyfurt yedim tok tuttu beni
Yatana kadar o olur 30000 benceHedefim 30000 di![]()
Hatice bizim takimdadir insallah o zaman kimse bizi gecemez :))))Çok iyi atmışsın ben daha 2000 deyim seni yakalamamız zor olacak![]()
Ikimiz yarisalim en iyisi bende 3 binÇok iyi atmışsın ben daha 2000 deyim seni yakalamamız zor olacak![]()
Yok oturdun yeter daha bir adim atmamYatana kadar o olur 30000 bence![]()