• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekur ederim kaptanim bu hafta sadece yürüyüş yapacağım dinlensin kaslar

Nie yaaa😏😏😏

Canım sakın dün egzersize fazla yüklendiysen kaslarin sısmistir biraz ara ver
Dun regl oldum.
Bide diyet yaptım sayılmaz karbonhidrat tükettim

Ben de ne zaman kilo alıp gelecek diye bakıyordum 😂 hoşgeldiniz❤️
ocakta yine kamp yapacağız umarım katılabilirsin 💕💕💕
Hoş buldum feliciom... :KK60: :KK200:
Anca doydum...:olamaz: 800 Gr verdim de geldim aslında...cuma veya cumartesi 64. 6 gördüm ama tekrar almışım ... uyurgezer miyim neyim bilmiyorum gece bir şeyler karıştırıyor olmalıyım. Velhasıl kelam tilki 🦊 döndü dolaştı geldi kuzum...yeter yani... sınır kapısındayim şu an..Ocak kamplarını heyecanla bekliyorum..:KK68:

Hoş buldum feliciom... :KK60: :KK200:
Anca doydum...:olamaz: 800 Gr verdim de geldim aslında...cuma veya cumartesi 64. 6 gördüm ama tekrar almışım ... uyurgezer miyim neyim bilmiyorum gece bir şeyler karıştırıyor olmalıyım. Velhasıl kelam tilki 🦊 döndü dolaştı geldi kuzum...yeter yani... sınır kapısındayim şu an..Ocak kamplarını heyecanla bekliyorum..:KK68:
Özlemiştik her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek 💕

Özlemiştik her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek 💕
Teşekkür ederim:KK200:
Kaptanımız zipzipe yazıyordum özelden onun cesaret vermesiyle yuzleştim tartıyla. Bana kalsa 60-62' ye inip öyle takıma gelmekti ama inmedi mübarek işte....Gel abla utanma dedi .:oops:Feliciomun kamplariyla daha kolay kilo verirsin dedi...:super::super:
Hedef bir ayda dört kilo ... Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah...

Selam kızlar

Cuma günü 86,7 kg
Bugün. 86.1 kg. (28/12/2020)
600 gram gitmiş.

Çok geç uyandım. Ondan olabilir.

Eklentiler

• 20201228_120409.webp
    20201228_120409.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 20
Back
X