- 17 Mart 2010
- 26.734
- 68.461
- 1.123
Leyla rekorunu kırmış sin
Senden hep bir rekor gelir zaten
Hiç bir başarı tesadüf değildir
Balsin sen
Kocaman maşallah sana
İşe gitmis halin bu
Bı de bugün evde olsan hiç düşünemezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyla rekorunu kırmış sin
Bence psikolojik degildir canım..Bende de öyle oluyor baska bir yerde kaldığımda kabiz oluyorum psikojikmi acaba
Köye gitsem mesela alışana kadar dönme vakti geliyor
Harikasınİyi geceler herkese
Adımlarım N NidsaliiZipzip-
Eki Görüntüle 2749655
41.000 kere maşallahisterim
Pertim şu anda![]()
Bugünİyi Geceler Canlar
28 Aralık Spor Bildirimi
25.603 adım = 768 puan
N Nidsalii
![]()
Zipzip-
Eki Görüntüle 2749665 Eki Görüntüle 2749666
Öyle olmuş canım fark etmedenGider ayak derecede yapim dedin yani![]()
Yapcam canım da bu resimden sonra gerekecek mi bilmiyorum. Geçen attığım resme kendimi etiketlememişim bir daha istedi kaptanım40 bin mi 4 bin mi yanlış görüyosun de![]()
Sen yarin bildirim yapcak misin canim? Yaparsaniz beni de etiketleyin kalabalikta kacirirsam bu beni üzer@Elif Eylul
Aslım maşallahİyi Geceler Canlar
28 Aralık Spor Bildirimi
25.603 adım = 768 puan
N Nidsalii
![]()
Zipzip-
Eki Görüntüle 2749665 Eki Görüntüle 2749666
Gerçekten durmamışız
Teşekkür ederim balım az daha uğraşsam senin rekorunu kıracakmışım grupta en yüksek adım rekoru şuan sendeLeyla rekorunu kırmış sin
Senden hep bir rekor gelir zaten
Hiç bir başarı tesadüf değildir
Balsin sen
Kocaman maşallah sana
İşe gitmis halin bu
Bı de bugün evde olsan hiç düşünemezdim![]()
Kocayı da taksaydin peşineGerçekten durmamışızYalnız yürümek biraz ürkütsede çok güzeldi
Eki Görüntüle 2749668
Eki Görüntüle 2749667
42 bilerek yapmadımTeşekkür ederim balım az daha uğraşsam senin rekorunu kıracakmışım grupta en yüksek adım rekoru şuan sende![]()
Teşekkür ederim canım, bu başarım sayenizde ve bir ilkAslım maşallahbenim boğam
Bide atamam diyodun sen de rekor kırmış sin
Efsane sin
Bol adımlı sağlıklı günler senin olsun canım boğam![]()
Tamam kuzum ama benim içinse zahmet etme ❤Yapcam canım da bu resimden sonra gerekecek mi bilmiyorum. Geçen attığım resme kendimi etiketlememişim bir daha istedi kaptanımSem unutma diye yine yapacam
![]()
İşte olmasaydı takardım inan, akşam ezanı okunuyordu ben hala koşuyordumKocayı da taksaydin peşine![]()
Boynuz kulağı geçermiş bebeğimTeşekkür ederim balım az daha uğraşsam senin rekorunu kıracakmışım grupta en yüksek adım rekoru şuan sende![]()
Ah şu boğanın hırsı yok muİşte olmasaydı takardım inan, akşam ezanı okunuyordu ben hala koşuyordum![]()
41 kere maşallah arkadaşım42 bilerek yapmadım
41 bin kere maşallaholsun diye
![]()
Bugün bir çok ilkler yaşanıyor takımımız da :)))) Tebrik ederim canım seniTeşekkür ederim canım, bu başarım sayenizde ve bir ilk![]()