• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu

Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
Yaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun. 😔

baya bi engelle karsilaşmissin canim.ama masallah baya azimliymissin.e çalişkanlıgi da unutmamak lazim.maşallah.
ben o kadar zeki degilim
ortalama bi seviyediyim sanirim.onun icin ne kadar ugrasirsam uğrasim 90 puan alamam.kafam donuyor duruyor.sinavda heyecan yapiyorum.dun gece oturdum calistim.olmucak yinr dedim.topladim masayi.esime girmicem dedim.bendrn adam olmaz dedim.
bi mutfagi topladim geldim.
kendimi deneme cozerken buldum.esim sen ne ayaksin diyor😂
senin baya canın sıkılmiş ne yaptiğın belli degil diyor😂
kafayi yedim heralde🙃
Pozitif ol💕
Kararli ol🏆
Sabırlı ol 🙄

Iyiyim canim 🤗

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin

Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.

Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin :(
ya ben seni cok seviyorum.ya ins Allah karşina hep senin gibi sabırlı ve anlayişlı insanlar çıkarsın.kimse kırmasın seni😍😘😘😘
Pozitif ol💕
Kararli ol🏆
Sabırlı ol 🙄
ah ah nerde bende o didiklerin bacım.kafasizin tekiyim.evlenmeden evvel ş atanma işini yapacaktim.simdi vakit o kadar kiymetli ki.buraya hic girmiyorum.telefonu elime almiyorum bile.yine de yetişemiyorum.

Geçmiş olsun canım 💐
Allah acil şifa versin 💐
Amin Allah razı olsun canim
Iyiyim canim 🤗

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin

Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.

Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin :KK43:
Allah razı olsun saol Kaptanim
Geçmiş olsun 💐 başınız sağ olsun 💐
Challenge sonucu üstüne gidince umarım öyle değildir diye düşündüm.
Allah razı olsun yok ya cocukmuyuz böyle şeylere küsüp gideceğiz kız koca koca kadınlarınız
Yaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun. 😔
Ah içim gitti duyunca ne olacak o bebek kim bakarsa baksın annesi gibi sevgi sevkat gösterebilir mı bebeğime her baktıkça içim gidiyor Allahım çok zor ya

Amin Allah razı olsun canim

Allah razı olsun saol Kaptanim

Allah razı olsun yok ya cocukmuyuz böyle şeylere küsüp gideceğiz kız koca koca kadınlarınız

Ah içim gitti duyunca ne olacak o bebek kim bakarsa baksın annesi gibi sevgi sevkat gösterebilir mı bebeğime her baktıkça içim gidiyor Allahım çok zor ya
Sen simdi gidiyomusun gitmiyomusun oyle yazmissinda

İnşallah :dua: kuantum candır:super:
Yaaa dediğin şeyler can yakıyor yazılı yok, performans notu ödev yok yok da yok :ıslık::ıslık::ıslık:
İlçede yok ama merkez tüh ya...eşim şu süreçte gidip gelmen tehlikeli diyor. :KK57:
2022 de emekli oluyorum zaten üzülmeyim napim :KK61:
Üzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayır ❤️ Hem hiç kıyamam 🥰 emeklilik mi ? Ben hiç olmayı düşünmüyorum 😅 daha çok var ama, olsun 🥰

Üzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayır ❤️ Hem hiç kıyamam 🥰 emeklilik mi ? Ben hiç olmayı düşünmüyorum 😅 daha çok var ama, olsun 🥰
Aynen kuzum hayırlısı olsun. Vatana hizmet eden bir arkadaşımız var en azından di mi :KK60:
Elden ayaktan düşmeden gezme hayallerimiz var eşimle yeter gari dedik biz gidelim de atanma bekleyen kardeşlerimize yer açılsın...sen çalış tabi ki asliogretmenim.:KK68:

Back
X