• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gitmiyorsun dimi.
Bana göre bir değil burası canım
bende bi sıkıntı var galiba böyle olursa sürekli motive diye bisey olmaz grupta ben eleştiriye kızmıyorum üstelemek uzatmak yıpratır insani ben üzülüyorum boyle olunca etkileniyorum

@yapilacak ol
Yaa ciddden yazmayim yazmayim dedim ama yeter artik yaa
Su tartisma ortamina bir son verin

Ortak bir amacimiz var zayiflamak
Ahh kaptanim bugun yeni girebildim. Ve bu tartisma olayi yuzunden gozlerim hep senin yazdiklarini aradi gercekten bi son ver ben buraya zayiflamaya geldim. Kim kime ne demis kim alinmis kim kusmus yani diyetle alakali seyler konusalim.

T timesinfinity ben kimseye laf sokmadim ki sadece yanlış yapmıyormuşum dedim ve bunu bana yakıştirmadigini söyledin sürekli bu tarz seyler oldu empati kurunca anlarsın benide yine söylüyorum ben kimseye laf atmadım onu söyleerken kendimde çünkü öyle bi oldum ki kendim bile yanlış yapıyorum dedim hani bunu belirtmek istedim yanlış yapmıyormuşum derken .
Tamam canım,ben öyle anladım.Belki ben kötü niyetle düşündüm bilmiyorum. Düşünme artık,ben de düşünmücem başım ağrıyor şu an.
Süper ilerliyorsun,yaza kadar da süper olacaksın Allah'ın izniyle.Motivasyonunu kaybetme lütfen.

bende bi sıkıntı var galiba böyle olursa sürekli motive diye bisey olmaz grupta ben eleştiriye kızmıyorum üstelemek uzatmak yıpratır insani ben üzülüyorum boyle olunca etkileniyorum
Gittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.

Canım sakın gitme ❤️❤️❤️ bazı arkadaşlar durumu anlamıyor senin söylediğin birşey yok ki aynen sen doğruymuşsun. İnsan kendini en iyi kendi bilir.
Ben bu konudan rahatsız olmanı da konunun sakız gibi uzamasının da seni ne kadar rahatsız ettiğinin farkındayım
Başka cevap yazmıyorum daha da uzamasın diye ama bu sayfalarca sakız gibi uzata uzata yazmak hiç kimseye iyi gelmeyen birşey.

Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar ❤️❤️❤️
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )

Zipzip- Zipzip- @PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 inci-tepik inci-tepik @asliogretmen @birbeste selensu82 selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 N Nidsalii sonngulen sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @Cordeliaa @Sevgi22884550 @Tutku44 Elhan Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
inci-tepik inci-tepik ❤️

Gittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.
Ben burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorum
Canım sakın gitme ❤️❤️❤️ bazı arkadaşlar durumu anlamıyor senin söylediğin birşey yok ki aynen sen doğruymuşsun. İnsan kendini en iyi kendi bilir.
Ben bu konudan rahatsız olmanı da konunun sakız gibi uzamasının da seni ne kadar rahatsız ettiğinin farkındayım
Başka cevap yazmıyorum daha da uzamasın diye ama bu sayfalarca sakız gibi uzata uzata yazmak hiç kimseye iyi gelmeyen birşey.
Canım evet beni çok rahatsız etti sürekli ismim anılması eleştiri yaparken uzatılması elbette kötü niyetle demiyorlar
kimseyi üzmek te istemiyorum bişeyleri uzatmayalım uzamasın sonuçta motive olmak ve kilo vermek için burdayız hepimiz

Back
X