Şu için kendine ölçü şişe belirlersen rahat edersin..Sağol. Demin su içerken dedim suyu yazmadım. Tahmin de edemiyorum şuan. Bugünlük gitti![]()
Benim Cam şişem var 1 litrelik onu günde 3 defa bitiriyorum yoksa ben de su miktarını karıştırıyordum
Geçmiş olsun canım...Ben de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Bende de var bu akşam bir ağrı hatta şu an alnım çatlayacak şekilde ağrıyor bu da mı dolunaydan acaba???
Yapacağım canım az daha zaman geçsin evime döneyim başlayacağım...Teşekkür ederim canım❤
sporum o kadar eleştiri olduki spor hocasıyla konusmak iyi geldi
Evet bende haftaya bölgesel olarak başlıcam sarkma olmamasi için canım şimdi de spor yapabilirsin sıkılaşmak için geç değil
Hoş burdan da dönmek istemiyorum açıkçası rahatım çok iyi
Sana da gecmis olsun...Geçmiş olsun canım benim de sabah tuttu neyseki çabuk geçti
Afiyet olsun..menün çok iyi ❤❤❤❤İyi Akşamlar
30 Aralık Menü Bildirimi
10.15 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3/4 dal kıvırcık, 3 zeytin, 2 dilim ayva
18.30 6 yemek kaşığı ıspanaklı yumurta, bir kase yoğurt, yeşil salata
3 litre su
![]()
Zipzip-
![]()
Yavrum etkileniyor ...Kızlar benim ortanca da bi tuhaf şeyler oldu
Saçıma değerse dökülür üstüme değer böceklenir şöyle olur böyle olur 2gündür bişey yemiyo düşünün evin oburu yemiyo
Sabah kustu açlıktan bişey klur dedim yiyo şimdi
Ama elini yıkıyo hemen ablası yanına mı oturcak elini yıka diyo ıslak mendil veriyo
3gündür böyle
Anne bişey olur mu sorusuna gıcığım artık
Heyyy korona yaktın gene bizi böyle devam ederse doktorluğuz
Tv seyrettirme canım...
Onu rahatlatmaya çalış konuş onunla biz dikkatliyiz diye...
Inşallah Hemen gelip geçici bir durumdur