• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 yaşındaki kızımla diyoloju
Anne elbise yapalım ne olur
Anne kumaşı iğneyi al yapalım
Anne nolur barbieye elbise yapalım
Evet ben bi kaç gün önce bi kaç yapmışım hoşuna gitti iğne vermedim iple bişiler yapıyor maşaAllah
Ama ben bugün hiç halim yok yapasım da yok
🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴😩😩😩 benım yerime siz yapın bari 😂😂😂
Benim barbie bebeklerimin elbiseleri hala duruyor.Annem ince tığla örmüştü bir de garibim. Söyleyim senin yerine de örsün🤪🤣🤣🤣

Tesnim1903 Tesnim1903 canim 11 ocakta bağırsak kampi yapalim dedik. Belkide okumamışsındır. Istersen sen erken basla. 10 gün kabizlik cok feci. Bir hastalik vs. Yoksa Muhakkak beslenme hatalarin olmali. Sebzeye öncelik ver. Kan grubun ne bilmiyorum ama A grubunu fazla protein kabiz yapar.
Bi incele canim

20201231_141103.webp

Tesnim1903 Tesnim1903 canim 11 ocakta bağırsak kampi yapalim dedik. Belkide okumamışsındır. Istersen sen erken basla. 10 gün kabizlik cok feci. Bir hastalik vs. Yoksa Muhakkak beslenme hatalarin olmali. Sebzeye öncelik ver. Kan grubun ne bilmiyorum ama A grubunu fazla protein kabiz yapar.
Bi incele canim

Eki Görüntüle 2752001
Aaa fazla protein kabız yaparmış harbiden,ben orda yanlış söylemişim, sorry😬🤗 sağlıklı beslenmek olarak düşünmüştüm de 🤔 ama prebiyotiklere devam 💪

Back
X