Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıklı ömür versin kızına. Amin kuzum herkese hayırlı evlatlar versin.Bir kızımız var çok şükür. Yaşım 34 ama olsun çok şükür.Geçen sene aralık doğumlu :) Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

Slm hoşgeldiniz uğrayın tabi burda muhabbet uzun vallaMerhaba 6. takim
Sizi cok seviyorum,ugramadan edemiyorum : ))
Ben kaçırmışım ne zaman koydunuz önce sonra gibi bişeymiydiHoşgeldin canım bizde seni seviyoruz ❤
Ben foto koydugumda baskin yaparsin dedim de kacirdin galiba![]()
Selam sanada canimNeyse icsel kavgam bittigine gore slm verebilirim
Slm kizlar![]()
Hi evetYaaaa tabikiii beni çok seviyosun oyle degilmi![]()
![]()
![]()
Bu ara yine takımın maşallahı var Grup ismine birde nazar boncuğu eklesin40 sayfa yaaa
Tamm 40 sayfa
Ayakta alkışlıyorum sizi![]()
O nasil evetti hayir deseydin bukadar gücüme gitmezdiHi evet![]()
-))
Tamam dünürüm.Hay masallah seninkiilerede canim pespese doguranlar 2 de kalmis :)) hayırlı evlat olsunlar
Hahahha senin 19luk kızmıydı benim kız 21 olan 19luğum erkek. anneye düşkün olan senin kıza kaldi sansiniza
O işi hallettik dünür büyük bendebdv iyiydi yalniz :)))))
Benimkilerde hic bir şey secmez cok rahatnoluyo büyütmek. bende tam tersine ellerinden aliodum onlar küçükken :)))
Bende ertesi gün iş yoksa sabah mutfaktan cikmadan yemegimi yapip cikmaliyim. Ama Ertesi gün iş varsa zaten 1 gece önceden yapiyorum eve girer girmez yemekle uğraşmamak için yorgunken
Bak heleeee sen benim kizimi gormedinmi ablaTamam dünürüm.disarida bakmama gerek kalmadı. Anacı filize kaldı olmadı içguveyi veririm filize ....
![]()
Afiyet olsun menü tam diyet olmuş vallaİyi akşamlar kızlar
2 Ocak menüm
Sabah 9.30
Aç karnına 1 bardak Dukan birası 1 bardak su ve sade kahve
bol maydonoz domates salatalık
1 yumurta 3 dilim Etimek cay
Yemekten sonra dibek kahve
15.00
Haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran 2 kaşık pilav
Dibek kahve
2.5 litre su
Adım 10.306Zipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2752495
Kac yasinda senin kücük bal yanakBak heleeee sen benim kizimi gormedinmi abla![]()
Asiyecim yalanim yok...geceleri saymam ben. Uyuduğum zamanlardaki saatlerden mesul değilim ki....26 yaşındayım. Hem fazla bile söyledim 25.5 aslında aramızda bucugun lafı olmaz artık...@birbeste E Elif_EylulElhan
Maşallah çocuklarınıza...
Elhan @Haticesnr 'ye yaşın için 26 demişsin
O da bugün öyle söyledi

Dimi yemek hazır olunca çok rahat oluyo insan, iş yapılıyorda akşama ne düşüncem derdi olmuyo en azındanBen de sabahtan yaparım kahvaltıdan kalkınca oğlum uyur zaten o uyurken kahvaltıliklari toplar hemen yemeğe girişirim
Sonra akşama kadar rahat olurum![]()
Kücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19Kac yasinda senin kücük bal yanak![]()
Masallah 19 yasinda balyanagin mi var bide. Ee sen kac yasindasin ozamanKücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19![]()
![]()
![]()
Tesekkurler kaptanimRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize![]()
Canim hos geldin ❤❤katılım formu:
ADINIZ: Ayşe
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:64 olabilir
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım (28.12.2018) de
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir görüntü![]()
Masallah cok da güzelsinEvet kuzum benim bidiklar onlar 91 canım ben işte 30 a gircem:)
38merdiven dayadim sanirsam bana nene diyebilirsinMasallah 19 yasinda balyanagin mi var bide. Ee sen kac yasindasin ozaman![]()
Aman okadar da yas farki yokmus. Ne nenesi.38merdiven dayadin sanirsam bana nene diyebilirsin![]()
Baya ara vermişsin büyük bakar küçüğe oh süperKücuk balyanak 2yasinda buyük balyanak 19![]()
![]()
![]()