• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hay masallah seninkiilerede canim pespese doguranlar 2 de kalmis :)) hayırlı evlat olsunlar

Hahahha senin 19luk kızmıydı benim kız 21 olan 19luğum erkek. anneye düşkün olan senin kıza kaldi sansiniza 🤣

O işi hallettik dünür büyük bende 🤣 bdv iyiydi yalniz :)))))

Benimkilerde hic bir şey secmez cok rahatnoluyo büyütmek. bende tam tersine ellerinden aliodum onlar küçükken :)))

Bende ertesi gün iş yoksa sabah mutfaktan cikmadan yemegimi yapip cikmaliyim. Ama Ertesi gün iş varsa zaten 1 gece önceden yapiyorum eve girer girmez yemekle uğraşmamak için yorgunken
Tamam dünürüm. :KK68::KK68:disarida bakmama gerek kalmadı. Anacı filize kaldı olmadı içguveyi veririm filize ....:rolleyes:

İyi akşamlar kızlar 🥰
2 Ocak menüm
Sabah 9.30
Aç karnına 1 bardak Dukan birası 1 bardak su ve sade kahve
bol maydonoz domates salatalık
1 yumurta 3 dilim Etimek cay
Yemekten sonra dibek kahve
15.00
Haşlanmış tavuklu salata 1 bardak ayran 2 kaşık pilav
Dibek kahve
2.5 litre su
Adım 10.306 Zipzip- Zipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2752495
Afiyet olsun menü tam diyet olmuş valla

@birbeste E Elif_Eylul Elhan Elhan
Maşallah çocuklarınıza...

Elhan @Haticesnr 'ye yaşın için 26 demişsin 😊😊😊
O da bugün öyle söyledi
Asiyecim yalanim yok...geceleri saymam ben. Uyuduğum zamanlardaki saatlerden mesul değilim ki....26 yaşındayım. Hem fazla bile söyledim 25.5 aslında aramızda bucugun lafı olmaz artık...:63::63:
Senin çocuklara da maşallah bitanem.Allah esirgesin evlatlarımızı. Hayırlı bahtlar versin.:dua::dua::dua:

Ben de sabahtan yaparım kahvaltıdan kalkınca oğlum uyur zaten o uyurken kahvaltıliklari toplar hemen yemeğe girişirim
Sonra akşama kadar rahat olurum 😊😊
Dimi yemek hazır olunca çok rahat oluyo insan, iş yapılıyorda akşama ne düşüncem derdi olmuyo en azından 😊

Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize 🥰🥰
Tesekkurler kaptanim 🥰🥰
katılım formu:

ADINIZ: Ayşe
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:64 olabilir🙈🙈
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım (28.12.2018) de
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir görüntü 🤣🤣
Canim hos geldin ❤❤
Evet kuzum benim bidiklar onlar 91 canım ben işte 30 a gircem:)
Masallah cok da güzelsin 😍😍

Back
X