• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eline saglık eski başkanın eski yardımcısı ..:roflol::roflol:Şeniz
özlemişim kuşumla hesap yapmayı ....alkisalkisalkisŞeniz

tamam kızlar kopyalıyorum ..kaydirigubbakcemile2 pınara söz verdim yerine kimseyi almıycam o gelene kadar pazarlıkçı listeden çıkmayı öyle kabul etti :roflol:

bedüş hanımsefgili kaptanım haftaya bu işi tamamıyla ögeretiyoruz sana tamammı . kaydirigubbakcemilealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fatum yeşil sahalara dönmüşsün ama bak benden söylemesi böyle diyetlere pek uyulmuyorrrrrr:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

öskecim sadece 14 günlük bi diyet zaten
ilk etaptaki o ödem şişlik hemen yakılmaya hazır olan yağlar var ya onalrı çabuk atmak içn
sonra zaten
diyete sebze meyve e kliyorsun
yoksa beden mahvolur sürekli böyle bir beslenmeyle

hayal cadısı hoş geldim esaptan kafamı kaldırıpta sana bakamıadım ....

he bedişim 40 kere maşallah yerine 41 kere maşallah olacaktı ...hehe ..

öskecim sadece 14 günlük bi diyet zaten
ilk etaptaki o ödem şişlik hemen yakılmaya hazır olan yağlar var ya onalrı çabuk atmak içn
sonra zaten
diyete sebze meyve e kliyorsun
yoksa beden mahvolur sürekli böyle bir beslenmeyle

anladım canım hadi hayırlı olsun esmer güzeli sahalara son sürat döndü yani ŞenizŞeniz

TAMAM GÜZELİM ORDA HATA YAPMIŞIM DÜZELTİN KOPYALARKEN ....

BEDİŞ 40 41 DA HATA VER HA Bİ BAK BAKALIM BAŞKA YERDEDE VARMI ..-tatlicadiarzu-
tamam canım seninle hesap yapmayı bende özlemişim cin gibisin gözünden hiçbirşey kaçmıyor zeki arkadaşım benimŞeniz
hayal cadısı hoş geldim esaptan kafamı kaldırıpta sana bakamıadım ....

he bedişim 40 kere maşallah yerine 41 kere maşallah olacaktı ...hehe ..

bakış açısı süper :roflol::roflol:

nan fatu akıllan artık böyle diyetlere güvenme ya sonra daha fazla alırsın ......

hayalım bişi çıkmamasınada çok sevindim . t.l aradım ama düşmüyordu . kapalımıydı ... neyse bişiyin yokmuşya önemli olan o ...
beni sormuşum . hipogilisemi varmış bende tokluk şekerim düşükmüş o yüzden her 2 satte bir bişi yemem lzımmışki kan şekerim düşmasın bak burta oturacam diye geçti görü yonmu ......

5 ara 3 ana ögün 8 ögün yiycem ilk başta 1800 kl.

çok dedim dr. ama yok düşük kalori ile ballarsı .3.5 verir ondan sonra kilo veremessin dedi . dogruda valla o yüzden böyle başlayıp yava yavaş kl. azaltacakmış . ama ben okadar yiyemiyorum ... ha 8 ögünderken .
hamur işi şekerli şeyler kızartma vs ....yokkkkkkk içinde . bol süt metve ekmak var.

ha kıslar şimdiden 1. kutlarım .....
size hadi bu hafta 1. olalım demiştim ama sondan dememiştim ...:mymeka::mymeka:

. tabi sondan ...:dilcikar::dilcikar::mymeka::mymeka::mymeka:

nan fatu akıllan artık böyle diyetlere güvenme ya sonra daha fazla alırsın ......
illa kıllık yapıp hevesimi kursağımda bırkacan de miii...?********
yapmıom la dyetr
yiyecem homni gırtlak
ama bundan sonra bana bişey olursa sebeni aebendir haaaa
kötükedihüso
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:iyilikde yaramıyo nan bu gacıya ....:dilcikar:... aç gez ...:dilcikar:laelaelaelaelae ve bu hafta hadi 5 kilo ver hadi .......:jeyyar:

valla verir bu bi haftada beş kilo az mı verdi vermesine veriyo da 2 hafta geçmeden fazlasını alıyo:roflol:

kızlar ben regl olcam sanırım feci agrım varr :(((

kitap okuyorum yinee bin muhteşem güneş in sonuna gelmek üzereyimm okudugum en iyi kitap ! (kitap kurtlarına duyrulur)

afganistanda yaşanılan bir hayat öyküsü anlatılıyor,erkeklerin kadınlara bakış açısını anlatan çok hoşuma giden bir cümle oldu sizinle de paylaşmak istedim:

.varlığını tartışılmaz,mutlak kabul etmek,parlaklığının tadını çıkarmak,ama üzerinde kafa yormamak:roflol:

evet kızlar listemizi sag salım gönderdim benım iş bitti daha ev işi yapacam oooooooo

sıradakı bebeleri saymıyorum tabi bugün tatılya . ya ne engelleri aşıp geliyom size biliyomusunuz hehe hadi görüşürüz bu arada hayırlı cumalar .......

elifcin hafta sonu dogum günün...... benım oglanında .pazar günü .... obur bogalarım benım ..... mucukks ..

bu söz kitaptanmıdır bazen kitap okurken ki senin için ne kadar değerli olduğu önemli değil bir söz hatırında kalır o kitabı özel yapan o cümle olur bir anda
mesela kılıç yarasını çok sevmemiştim ben ama o kitabı hatırlatan kitabın sonundaki cümle olmuştu

kedersiz bir sevincim olmayacak mı benim:)

aeben ahnım aeben hanım
bana laf atacağına bi türlü viremediğn o 6 kiloyu ver sen önce
taam ben takıma girdim gireli verdm aldım verdim aldım ama sen hala
6 kilo vericen
ohoooooooooo

evet kızlar listemizi sag salım gönderdim benım iş bitti daha ev işi yapacam oooooooo

sıradakı bebeleri saymıyorum tabi bugün tatılya . ya ne engelleri aşıp geliyom size biliyomusunuz hehe hadi görüşürüz bu arada hayırlı cumalar .......

elifcin hafta sonu dogum günün...... benım oglanında .pazar günü .... obur bogalarım benım ..... mucukks ..

hafta sonu evlilik yıldönümüm
haftaya çarşamba doğum günüm
obur boğayım valla napıyım cokacimcoook

elif gel iki boğa toslaşalım ehe
bugün izmirde yemek varmış benim hiç gidesim yok berry clupta :(

kaydirigubbakcemile5
napalım bizim burcumuz kötü
yemeği ,içmeyi, rahatımızı seviyoz mirmirmirmir

Back
X