• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben ahnım aeben hanım
bana laf atacağına bi türlü viremediğn o 6 kiloyu ver sen önce
taam ben takıma girdim gireli verdm aldım verdim aldım ama sen hala
6 kilo vericen
ohoooooooooo
hehe o hesaplara girmeyelim kuşum ....sen zararlı çıkarsın .....sengözlerimebaksanab

ben takıma gireli kilo vermişim sen almışın . ben senın 76 kilo oldugunu hatırlıyorum .şimdi kaçsın ben gene verecegini koruşum ....alkisalkisalkis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

not.. kendin kaşındın ...naniknanik:jeyyar:

hafta sonu evlilik yıldönümüm
haftaya çarşamba doğum günüm
obur boğayım valla napıyım cokacimcoook

kaydirigubbakcemile5
napalım bizim burcumuz kötü
yemeği ,içmeyi, rahatımızı seviyoz mirmirmirmir

valla ben burcumu çoookkk seviyorum dünyaya yine gelsem yine boğa olmak isterim:roflol::roflol:

bu söz kitaptanmıdır bazen kitap okurken ki senin için ne kadar değerli olduğu önemli değil bir söz hatırında kalır o kitabı özel yapan o cümle olur bir anda
mesela kılıç yarasını çok sevmemiştim ben ama o kitabı hatırlatan kitabın sonundaki cümle olmuştu

kedersiz bir sevincim olmayacak mı benim:)

evet özgem kitaptandı bin muhteşem güneşten bir cümle.... mutlaka oku derim. hiç pişman olmayacaksın. merak ediorum benm de kedersiz bir sevncim olacak mı acaba....

hehe o hesaplara girmeyelim kuşum ....sen zararlı çıkarsın .....sengözlerimebaksanab

ben takıma gireli kilo vermişim sen almışın . ben senın 76 kilo oldugunu hatırlıyorum .şimdi kaçsın ben gene verecegini koruşum ....alkisalkisalkis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

oy oy oyyyyyy

fatum sen istersen verirsin yavrum aeben de oyüzden seni kızdırıyorki sınırların neymiş bir haftada kaç kilo verebilirmişsin onu görmek istiyor

alemsiniz yaŞenizŞenizŞenizŞeniz

hade ordan metabolizmk zafiyetli seni
ben senin gb diyet spor yapsam
anoreksya die hastaneye yatırmışlardı beniii

oy oy oyyyyyy

fatum sen istersen verirsin yavrum aeben de oyüzden seni kızdırıyorki sınırların neymiş bir haftada kaç kilo verebilirmişsin onu görmek istiyor

alemsiniz yaŞenizŞenizŞenizŞeniz

aman bakma sen o yaşlı dede metabolizmalı yaşlı karuyaaaa......
naapsın
yazıııkkkk
kötükedihüso

bende seviyom burcumu da tombiklik bizim suçumuz değil onu diyom kuzu :roflol::roflol:
he valla kesinlikle katılıyorum hihoyyythihoyyyt

evet özgem kitaptandı bin muhteşem güneşten bir cümle.... mutlaka oku derim. hiç pişman olmayacaksın. merak ediorum benm de kedersiz bir sevncim olacak mı acaba....

olur tabi hiç öyle düşünme:roflol:

ooo kızlar üzerimden büyük bir yük aldınız valla kilo aldığımı nasıl söylesem diyordum. söyledim kaçtım kaydirigubbakcemile
bundan sonra her hafta kilo vericem göreceksiniz yerimseniben
hmm asi denizin takıma alınmasına gelince asileri karıştırmayacaksanız kabul :roflol:
pabucum dama atılmasınnnnn lülülülülülü

olsun özgem :Saruboceq:

ayy bugün çok keyifsizim. tatil günleri çalışmaya sinir oluyorum. bir de patron bey kımıldamadı hiç bir yere. saat 14 e kadar sigara içemedim. tam artık delleniyordum yemeğe gitti :delphin:

ayy bugün çok keyifsizim. tatil günleri çalışmaya sinir oluyorum. bir de patron bey kımıldamadı hiç bir yere. saat 14 e kadar sigara içemedim. tam artık delleniyordum yemeğe gitti :delphin:
canım benim anlıyorum seni bizde çalışıyoruz bugün kötükedihüsokötükedihüso
babam sabah aradı gel seni pikniğe götüreyim diyo dedim ben çalışıyorum
işçi bayramı ya bugün diyo
dedim o yalan baba işçi falan dinlemiyorlar gülüyo:roflol::roflol:

eee doğum günü çocuğu nasıl geçti akşam anlat bakem

valla canım dün güzeldi bütün arkadaşlarım ailem aradı bizde çok önemlidir doğumgünleri dün akşam babamın işi olduğu için gelemediler normalde pastayla süpriz yapmaları gerekirdi:utangac:

normal evde oturduk yarın akşama olacak kutlama annnemlerde sositosositosositososito

babam bana ne aldı acaba:roflol::roflol::roflol: şu andaki en büyük merakım bu :roflol::roflol:

kıyamamyaaa yak hadi karşılıklı ohh ösge sende yak (konu dagıtıom buarada)

yemeğe çıkacaktık eşimle ama geç çıktı o bende boşver dedim
ayrıca hediye de hemenistemedim çünkü kendini zorlaması gerekirdi o zaman bir dahaki ay alacakmış aman hediye önemli değil zaten
sabah beni happy birtday şarkısıyla uyandırdı o bile yeter:utangac::utangac::utangac::utangac::utangac:

eliff kuzu sesin cıkmıyo bugun naslıda olmayınca nre tuhaf oldu dimi kızlar

Back
X