kıyamamyaaa yak hadi karşılıklı ohh ösge sende yak (konu dagıtıom buarada)
canım benim koçum benim sen iste ben yapayım
dur gerçekten de bir tane yakıyorum şu anda
bu asim için olsun :roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamamyaaa yak hadi karşılıklı ohh ösge sende yak (konu dagıtıom buarada)
aman senın hazır tabe yakarsın dur bende bitane yapimde içiyim en sevdigim sarma tutun sarma :))))
ooo özgecim çok güzel. ben artık alıştım eşime özel günleri birkaç gün öncesinden hatırlatıyorum kaydirigubbakcemile3 yine unutursa vay haline. ben de aman hediye alma birşeye ihtiyacım yok derim. ama almazsa surat asarım eheheeedelikafadulden istemem yan cebime.
bizim ailede önemser doğum günlerini. rahmetli annanem bile herkesinkini bilirdi.
kütom sen nasıl aldın kıss o 3 kiloyu lülülülülülü :mymeka:
patron gitti. ben yine sigara içmeye gidiyorum![]()
he güselmiş benımkı hediyeleri kendi işinede yaracak turden secer genelde gecelik çamasır ! mp3 son zamanlar bunlar hediyeler bencil bu adam yaw
azcık yedim sonra spor etmedim ondan![]()
ay sorma benim kociş sevgililer gününde parfüm almış teneke bir kutuda parfüm deodorant bene dedim olcay bir sürü parfüm var nedan aldın diye bu da güldü kutusunu bana verirmisin balık malzemeleini koyacağım dedi yani bana değil kendine almış:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:he güselmiş benımkı hediyeleri kendi işinede yaracak turden secer genelde gecelik çamasır ! mp3 son zamanlar bunlar hediyeler bencil bu adam yaw
azcık yedim sonra spor etmedim ondan![]()
benim kocam hiç öyle şeyler alamaz. utanır kaydirigubbakcemile3
gerçi benim de aldığım yok. çeyizden var birkaç tane. aslında almalıyım da üzerimde kalmıyor ki ben de sinir oluyorum![]()
heee hele bir zayıfliim hep göbeği açıkta bırakanlardan alıcam
şu an aklım hep göbüşü kapatmakta
ay sorma benim kociş sevgililer gününde parfüm almış teneke bir kutuda parfüm deodorant bene dedim olcay bir sürü parfüm var nedan aldın diye bu da güldü kutusunu bana verirmisin balık malzemeleini koyacağım dedi yani bana değil kendine almış:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
nan siz ne edepsiz hatunlarsınız:roflol::roflol:
ayıcıklı pijamalarım neyine yetmiyor :roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
merhaba kızlar...sondan 1. olmuşuz haaa? olsun bea ,ben geleyimde bakın neler yapıcaz hepberaber...kayınvalidem iyiye gidiyor,kolunu bandajdan çıkarıp,siyah kemerli dirsekli falan bişeyle sabitlemişler,leğen kemiğindeki çatlak için 15 gün daha yatacak,kontrolden sonra belkide aranıza dönebilirim,sizleri özlüyorum öptümmmm......
heee hele bir zayıfliim hep göbeği açıkta bırakanlardan alıcam
şu an aklım hep göbüşü kapatmakta
pınarcım ben sana rep verdim herkese veriyorum ama kimse bana vermiyor![]()
hade ordan metabolizmk zafiyetli seni
ben senin gb diyet spor yapsam
anoreksya die hastaneye yatırmışlardı beniii
aman bakma sen o yaşlı dede metabolizmalı yaşlı karuyaaaa......
naapsın
yazıııkkkkkötükedihüso