- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Ozellerim kapali abla kimse yazamıyor ki eski mesajlarida sildimBurada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellerim kapali abla kimse yazamıyor ki eski mesajlarida sildimBurada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sana![]()
Yapcam tabiTabi canim yap yap sende bitane daha![]()

Alev bizim isimiz ablaBurada paylasmadim. Bura bayağı alevliydi o zamanlar özelden yazmıştım sana![]()
Bana açıktı ya aşk olsunOzellerim kapali abla kimse yazamıyor ki eski mesajlarida sildim![]()
Zayifla 60 ol sonra 100 çık emiYapcam tabi![]()
Hele bi ilk önce zayıflayayım da![]()
O kadar olmayız herhalde bi dahaZayifla 60 ol sonra 100 çık emi![]()
Oyle durumda göremiyorum ki abla mesaj gönderdiğini düşünüyorsun ama okuyamiyorum mesaj gelmiyor :)))Bana açıktı ya aşk olsun![]()
64hamile kaldim 95le doguma girdimO kadar olmayız herhalde bi daha![]()
Anladım bitanem. Neyse elimde kapı gibi bildirimim var hem de tarihli...Oyle durumda göremiyorum ki abla mesaj gönderdiğini düşünüyorsun ama okuyamiyorum mesaj gelmiyor :)))

Tamam tarih uzerinden hesaplarim abla yarin unutursam hatirlatirsinAnladım bitanem. Neyse elimde kapı gibi bildirimim var hem de tarihli...
![]()
![]()
![]()
![]()
Vuhuuuu helal olsun sana64hamile kaldim 95le doguma girdim![]()
![]()
![]()
Yoh canımYuhmu diyosunuz icinizden![]()
Yuh demedim demem hamile kalsam emin ol 100 kiloya cikabilirim64hamile kaldim 95le doguma girdim![]()
![]()
![]()
Yok fıstıklı baklavam olurmu eyle şeyYuhmu diyosunuz icinizden![]()
Baska tatli ismi mi bulsan yarin herkes fistikli baklava yiyecrk bu gidisle dilekcimYok fıstıklı baklavam olurmu eyle şey![]()
31 kilo64hamile kaldim 95le doguma girdim![]()
![]()
![]()
ilk bebeğimdeYaaaa abla iste pis bogaz olmak bunu gerektirir31 kilo
54' le hamile kaldım 65' le doğum yaptımilk bebeğimde
İkincide 60 la başladım 71' le sonlandirdim.
![]()
Yulafli pastam diyeyim bariBaska tatli ismi mi bulsan yarin herkes fistikli baklava yiyecrk bu gidisle dilekcim![]()