- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O olur kalorisi düşükYulafli pastam diyeyim bari
çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucaginza almaya nasip etsinSağolll. Yuppi inşallahbnm ilkinde renk bile yoktu işte, hayalet bir gölgeydi, soraki gün koyulaştı , 1-2 gün sonra. Ama bu hamileliğimde renk var :) peki sence dün ki testte daha koyuydu, bu kaset testte niye açık renk ki, testle mi alakalı
çok oldum yaa kusura bakma
inşallah hamilesin .sultan kebabim diyesim varçikilotam de
![]()
Tavuklu olanmisultan kebabim diyesim var![]()
Tavuklu olanmi![]()
Bitter çikiletam diyeyim bari o daha sağlıklıçikilotam de
![]()
Evet baktım google amcadan düşük gerçektenO olur kalorisi düşük![]()
O günler geçti gitti....bugün kilo verip çıtır olacağız ya önemli olan bu...Yaaaa abla iste pis bogaz olmak bunu gerektirir![]()
Bide calisiyodum herkes özenirim diye biseyler aliyodu hepsini gömüyodum migdeye oldumgibi
Hem sutlu tatli hemde kisir mi yiyeceksinKedidilinden sütlü tatli yaptim enterasan bisey buseferki
Yarin kısir yapiyozmu![]()
Iste sen nedersen oHem sutlu tatli hemde kisir mi yiyeceksin![]()
Allah razı olsun inşallahAmin çok sağolasın. Bebeğim küçük ama yine de hayır demem, zorluğu önemli değil. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla kısmet etsin. Sana![]()
Ben yapmam galiba kısır yaa yapinca cok yerim yapmasam daha iyiIste sen nedersen o![]()
Bende yerim galibaBen yapmam galiba kısır yaa yapinca cok yerim yapmasam daha iyi![]()
O zaman yapmayalım hic riske atmayalimBende yerim galiba
Eniyisi ben yapayim sizede vereyim hemen bitsin![]()
Dogum günü kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslari olsunYarın oğluşumun doğum günü
Günüde bi harika sanki özellikle ayarlanmış gibi![]()
![]()
Amin yaa sağolasın ben de diyorum migimagid görmedi daha mesajımıçok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucaginza almaya nasip etsin![]()
inşallah hamilesin .
![]()
Amin meryem suresini oku, tıbbi engel yoksa olacak inşallah. Günde 1 kereAllah razı olsun inşallah