• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışım :KK200: :KK200: :KK200: inşallah oda olur canım

bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak :KK48:
seviye 2. bile isteye kullanılmak :KK48:
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda :KK48:
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak :KK48:
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))

ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...

bi arı var aramızda vızır vızır çalışan :KK200::KK200::KK200:

küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo

mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksiz :KK48::KK48::KK48: ama mesafe iyileri koruyor hakikaten...
Offf bayılırım böyle hatunlara...🤩🤩 Seviyeler konusunda çok haklısın çoğumuz biliriz de uygulamayı beceremeyiz kaliteli bir insanın o tiplerin seviyesine inmesi zor oluyor canım. O kadar sadeleştirdim ki kendimi sadece iyilerle beraberim. Enerjimi boşa harcamiyorum. Az olsun öz olsun misali....işte öyle birden olgunlasmiyor insan, dünya kazık yemek düştüyse nasibimize tecrübe kazanıyoruz bir şekilde. Dünürüm seni tanıdıkça , hayata bakışını anladikca daha çok seviyorum biliyor musun ? Ruh ikizim desem yanlış olmaz. :KK60:

Back
X