Havamdan geçilmez o vakit süzüm süzüm süzülürüm wcye giderken...Ver ver ben seno her şekilde dinlerim hocammmmm
Valla ikna et tam kaynatırızzz hatta sen arada wc ye gitte biz iki dedikodunu yapak kaynanasın alış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havamdan geçilmez o vakit süzüm süzüm süzülürüm wcye giderken...Ver ver ben seno her şekilde dinlerim hocammmmm
Valla ikna et tam kaynatırızzz hatta sen arada wc ye gitte biz iki dedikodunu yapak kaynanasın alış![]()
Kız ne yedeği asıl dünürümsün o nasıl söz aaaa aşk olsunBenmiyim senin yedek dünürün![]()
Beni kandiriyosun abla sen git besteneKız ne yedeği asıl dünürümsün o nasıl söz aaaa aşk olsun![]()
Allah seni napmaya ... üçümüz dünürüz kertme işini aklımıza koyan sensin...kandırır miyim ben seniBeni kandiriyosun abla sen git bestene![]()
Çok mutlu oldummYaa kızlar ne güzel bir yoldayız yaaa corona ile filan ben zayıfladığımı pek anlamadim daha bide kışya kalın kalın giyiniyoz evdede iştede e gezmeye de gidemiyoz malumm.. süs diye bir seyim kalmamisti bayadır açıkçası...
Bugün etek filanda giydim anamm ben bir güzel oldum ben bir zayıf oldummmm![]()
![]()
bugün gerçekten enerjim bomba idi çok şükür... rabbim hepimize mezun olmayı nasip etsin geri çevirdiğimiz her tabak dahada büyük bir ödül olarak dönüyo bizlere...
İyiki varsınız çok şükür![]()
Ankara’da yaşıyorum Mühendisim bir kurumda Elhan Abla siz nerdeydiniz Ege mi sanki yanlış mı hatırladımNerede çalışıyorsun Ayselcim![]()
Artin cok deil 4 gun menuelrinde kacamak olmazsa guzel eksi gorursun canimZipzip- canım +200 gr Cuma’ya inşallah eksi gelirim zaten de güzel bir eksi olur bu kez umarım
45dk mi yaptinYoruldum![]()
Yaptim canim ama zor geldi sonlarda yavasladim45dk mi yaptin![]()
Paslandinmi gel seni bir yağlayımYaptim canim ama zor geldi sonlarda yavasladim![]()
Paslanmisim yaa yurume kadsr kolay degilmisPaslandinmi gel seni bir yağlayım![]()
Bende baslasam senin gibi olurum heraldePaslanmisim yaa yurume kadsr kolay degilmis![]()
Hep bunlar meraktan3 kullanici 16 misafirde ilginc
Sabahin 7sinde bile 15 misafir vardi