• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Barkod gerekmiyor e nabıza gir e devletten tahlillerim kısmına bak orda çıkıyor kan sonucun
Baktım işte niye yok ki çıkmaması inkansız ki. E nabıza girip baktım sonuçlara. Yani ayrı e nabız uygulaması. E devletten girmedim orada çıkar mı acaba

Baktım işte niye yok ki çıkmaması inkansız ki. E nabıza girip baktım sonuçlara. Yani ayrı e nabız uygulaması. E devletten girmedim orada çıkar mı acaba
E devletten gir tahlillerim kısmına bak pdf olarak görüntüle de görünür orda

tabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışım :KK200: :KK200: :KK200: inşallah oda olur canım

bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak :KK48:
seviye 2. bile isteye kullanılmak :KK48:
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda :KK48:
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak :KK48:
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))

ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...

bi arı var aramızda vızır vızır çalışan :KK200::KK200::KK200:

küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo

mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksiz :KK48::KK48::KK48: ama mesafe iyileri koruyor hakikaten...
Seviye siralamasini cok guxel yazmışsın
Cok doğru

Eki Görüntüle 2758787

:nazar: @PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808

Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

@PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim 🤩🤩🤩
Tebrik ederim seni canım inşallah daha buralara işin düşmez 😂😂

Nasilsinz kızlar
Daha yeni eve girebildim yalovadan direk işe geçtik Sabah
Az önce tartildim tahmin ettiğim gibi artilardayim
Spor ve detoks ile hiç olmazsa sabit gelmeye calisicam
Iyiyim canim sen nasilsin tatil nasıl gecti

Yarin kendine odem atici iceceklerddn hazirla
Cok fazla detoksa ihtiyac yoktur diye dusunuyorum
Cok buyuk kacamaklarin olmamisti sanki

Hem bu saatte ki tarti dogru olmaz

E devletten gir tahlillerim kısmına bak pdf olarak görüntüle de görünür orda
Yaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyor
Bi bakar mısın sen girip acaba tam nerde diye

Back
X