• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin abla aramıza ben tuğba:) azmin bol olsun

Kuzum sen onu usulca yerine bırak bak sana bir fikir vereyim bu 500 ml şu şişeleri varya ondan 2 tane al içine şu doldur onları kullan ona adapte olduktan sonra 1 lt şişelerle yaparsin yoksa bileklerin bağ dokun vs zarar görür 5 kg daha profosyonel kişiler için 🥰
ooo iyimiş
evde 500 ml su şişeler çok. soğuk su içiyorum çünkü yaz kış.

Herkese selamlar sevgili 6.takim 😍

Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim 🤩

ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum 😁
KİLO ALMA NEDENİNİZ:pis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek 😞şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum 😅

UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz 💕
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.

Simdilk bu kadar 🤗
Hoşgeldiniz burda kaybolan motivasyonunuzu bulacağınıza eminim bol eksiler 🤗🤗

Hoşgeldin abla tekrardan 🥰🥰
Gecmis olsun agrilarin icin insallah bir an once düzelir
Su an spor yapmana engeldir o yuzden sağlıklı beslenmeyle önce 3 haneli rakamlardan kurtulalim 🤗
Boyun da uzunmus abla kendimi yine kisa hissettim 🤭🤭
Bu arada az cok taniyorsun benide yinede tanitayim bende 31 yaşındayım bekarim Ankarada yaşıyorum

Takim olarak cok motiveyiz eminim bu durum sana da yansiyacak birlikte hedefine ulaşacağız :KK74: :KK200:
Coookk Hosbuldum bitanemmmm 😍😍😍😍

Insallh birbirimize iyi gelicez 💕
Biraz siz beni deneyin, bende kendimi 😅
Normalde bogazimi tutsam cok zor veren biri degilim zaten :)) burda sizin enerjiniz, sorumluluk vs. Beni geç saat yemekten kurtarirsa arkasi çorap söküğü gibi gelir :)
Hayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz :KK54:
Bitanecik bestem 😍zamaninda birlikte cok guzel kilolar vermistik, ben mefkurem
Unuttunmu ☹️
Sadece ben değil takımca harikalar yaratıyoruz 🤩 mükemmel bir enerjimiz ve samimiyetimiz var bak senide buraya çekmişiz abla 🥰 sende burdaki enerjiyle harikalar yaratacaksın eminim ki 😘 zaten bu takıma dahil olmakla büyük bir adım atdin❤❤
Ben ipimi saglam kazığa baglarim zaten canimcim 😂😂😂
Seniii gözüm biryerden ısırıyo🤪
Ilk anda beni tanimamiş olmani, hic yakistiramadim sana 😂😂😂
mefkurem mi bizim mefkuremm... :KK36:
hoşgeldiniz beni bildiniz mi:)
Eski uyelerin cogunu tanirim zaten cnm 😅
Hosbuldum 😍

Normalde bogazimi tutsam cok zor veren biri degilim zaten :)) burda sizin enerjiniz, sorumluluk vs. Beni geç saat yemekten kurtarirsa arkasi çorap söküğü gibi gelir :)

Bitanecik bestem 😍zamaninda birlikte cok guzel kilolar vermistik, ben mefkurem
Unuttunmu ☹️

Ben ipimi saglam kazığa baglarim zaten canimcim 😂😂😂

Ilk anda beni tanimamiş olmani, hic yakistiramadim sana 😂😂😂

Eski uyelerin cogunu tanirim zaten cnm 😅
Hosbuldum 😍
ŞOk oldum sanirim biran ondan tanimadim kusura bakma :KK53:

Belki ayni zamanda ayni takimda bulunmuş olabilirsiniz :))
kızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varya
Aynen öyle 😂ben onu hic unutmadim da, o beni unutmuş bellki :)) cook sevdigim can dostumdu 😍
ne unutması unutulur mu canım benim gözlerim doldu haberin yok valla memleket görürsünde bir tuhaf olursunya öyleyim şuannn :KK23:
seninde beni unutmamana çok sevindim bizim takım candı çok güzeldik... ilk geldiğimde baktım eskilerden kimse kalmamıştı zipzip te tuzağına düşürünce burda buldum kendimi :KK70:
tekrar tekrar hoşgeldin yaaa artık hasret gidermece ve zayıflamaca tamamı çok mutlu oldum gelmene inan
arkadaşlar mefkuremin menüleri muazzamdır..

bu grupta tanıyor musun bilmem bi arkadaş var abla D Dileksnr adında şeker mi şeker bi varlık kendisi :KK200: bu arkadaş her menü yazdığında yeminle senni yaşıyorum senin menülerinin aynısını yazıyo.. hep aklımas en geliyon onun menülerinde :KK36:

Bende merak edip mesajlarina baktim simdi 🤭🤭

Geldiginde 9.takim dedi ama onu geldigii hafta listeye aldim direk gondermedim :-)
Cok iyi yapmışsın cnm 😍enejisi süper birini kacirmaman iyi olmus :)
anaaaaaaa mefkureemmmmmmm ayy çok duygulandım yeminleee
Bendeeeeee 😥😥😥😥cok özlemişim seni 😍😍😍😍
Hoşgeldiniz burda kaybolan motivasyonunuzu bulacağınıza eminim bol eksiler 🤗🤗
Teşekkür ederim dilekcim 😍takimin azim kralicesinden biride sensin, gördüm 😍

Sessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririm
Hatta civili sopa edineyim bu ara lazim olacsk gibi :-)

kızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varya
Aslinda bilmiyordum sadece yillardan dolayi bir tahminde bulundum 🤭🤭🤭

Back
X