• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm :KK200: :KK200: :KK200: :KK68:
Anaaaaa bunlar iyiceee kaptirmis gidiyolar:skandal::skandal:yakinda dügün var

Burda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzel 😍😍😍zaten bilerek geldim cnm :)))

Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor
Tekrar hoş geldin Zuhalcim :KK60:İnsallah hayırlı olur huzurla keyifle her hafta güzel sonuçlar alırsın. Buradaki sağlıklı ve pozitif iletişim sosyal hayatımızı da olumlu etkiliyor. Hayata umutla bakıyor kendimize inanıyoruz. Bu yüzden yaşadığın zorluklarla daha güçlü mücadele edeceksin buna eminim. Sağlık problemlerinin de zamanla iyiye gitmesini dilerim. Psikolocin bizde :halay::halay::halay:kuşkun olmasın . :KK68:

Bana tüm bakliyatlar sislik yapiyo ne kerametse.. sebze candır benim için canim
Bende sebzeciyim simdi kereviz pisiyi zeytinyagli ama hafif yesillikle yaparim mercimegi ama hic persembe yemedim ben kimisi bulgurda yese sismez

kızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varya

ne unutması unutulur mu canım benim gözlerim doldu haberin yok valla memleket görürsünde bir tuhaf olursunya öyleyim şuannn :KK23:
seninde beni unutmamana çok sevindim bizim takım candı çok güzeldik... ilk geldiğimde baktım eskilerden kimse kalmamıştı zipzip te tuzağına düşürünce burda buldum kendimi :KK70:
tekrar tekrar hoşgeldin yaaa artık hasret gidermece ve zayıflamaca tamamı çok mutlu oldum gelmene inan
arkadaşlar mefkuremin menüleri muazzamdır..

bu grupta tanıyor musun bilmem bi arkadaş var abla D Dileksnr adında şeker mi şeker bi varlık kendisi :KK200: bu arkadaş her menü yazdığında yeminle senni yaşıyorum senin menülerinin aynısını yazıyo.. hep aklımas en geliyon onun menülerinde :KK36:
Abla ya çok tatlısın biliyorsun dimi :KK60:
Cok iyi yapmışsın cnm 😍enejisi süper birini kacirmaman iyi olmus :)

Bendeeeeee 😥😥😥😥cok özlemişim seni 😍😍😍😍

Teşekkür ederim dilekcim 😍takimin azim kralicesinden biride sensin, gördüm 😍
Rica ederim ablacım🥰
Elimden geldiğince işte teşekkür ettim 🥰🥰🥰
Mercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi🤔
Bence riske atma canım bende yapıyor zaten mercimek gaz yapar cuma ye istersen
Bende dakika yapalım adet olarak daha aza tekabül ediyor amaa ağırlık olduğu için normal bölgesellere göre Zipzip- Zipzip- kaptamının dediği gibi 3 tanesi 1 puan ideal bencede:super:
tamamdır canım teşekkürler 😍

Vallla bana yanlışlıkla yazdin sandim ben ilk :KK70:

Bende cok özlüyorum o günleri allah biliyo. Bu gruba ilk başladığımda hep orayı aradim kalpten yani. Ama sagolsun kizlar gerçekten iyi niyetliler. Herkes birbirine cok yardımcı oluyo. Kaptanımız zaten naif hassas ama sopalı bi değişik yani :KK70:
Bu grubada cok ısındım ilk basta yabanci hizsediodum ama şimdi dahada ilgiliyim hepsini merak ediyorum vs. Uyumluyuz cok şükür
Geldiğin için teşekkür ederim. Senden öğrenecek bir sürü sey var. Sadece pas tutmuşsundur. Temizler atarız onuda. Bizler kg.almaya meyilliyiz malesef. Azim senin icinde ruhunda var. Sadece az zaman var kendine. Zaman dediysem 2 gün filan yani sana cok bile :KK70:
Yaaa abla gerçekten hoşgeldin yaaa:KK36::KK36::KK36:
Bende zorlanmadan kaynaşacagima inaniyorum zaten cnm 😁haliyle başta bi adapte süresi oluyor :) ama cogu kisiyi tanidigim icin uzun sürmez benim icin 😄
Kendimi size birakiyorum artik, ne yapacaksiniz yapin, kurtarin beni nefsimden 😂😂😂

Hoşgeldinizzzz💕 birlikte çok güzel sonuçlar alacağız eminim buranın sıcaklığıyla çarçabuk gidiyor o kilolar:KK76:
Cok tesekkur ederim tatlim 😍😍😍

Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm :KK200: :KK200: :KK200: :KK68:
Yavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.:KK74::KK74:
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır
:KK5:

Back
X