• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın ......

hemen atlayım nazlın güzel işte kilo veriyosun böyle düzenini niye bozuyosun bi anlasam .. lapaya gerek yokki ....

GÜNAYDIN AEBENİM . HEMEN SAVUNMAMI YAPAYIM. HAFTASONU BENİM BOĞAZ YİNE AÇILDI. BİR ŞEKİLDE ÖNÜNE GEÇMEM GEREKİYORDU ÖNÜNE GEÇMESEYDİM BU HAFTA İÇİ HEP ÖYLE DEVAM EDECEKTİ BEN BİLİYORUM KENDİMİ BİR YEMEYE BAŞLADIM Mİ BİR DAHA DURDURAMAM KENDİMİ.kötükedihüso

günaydın kızlar nasılsınız
siteye kimse giremiyor bir sorun var sanıyorum şimdi dora yazdı msnden oda giremiyormuş
sabah çeyrek simit yedim
kendimi çok şiş hissediyorum yarın belki lapa yaparım ben

Günaydın elifçiğim olsun canım bişey olmaz artık bu hafta daha çok kilo vermiş olarak gözükürüm bende

site çok kötü kızlar ....... ben pilatese gidiyorum .......

kızlar pc me yeni güncelleştirme geldi gerekli güncelleştirme imiş . explorer 8 yükledim şimdi çok güzel girebiliyorum .... sizde deneyin ...

sanırım herkes aynı sorunla karşılaşmış ki kimseler yokkk:çok üzgünüm:
Ben yerimde sayıyorum yaaa...:a015:
Baktım kilo vermemişim bende hafta sonu ipin ucunu birazcık kaçıdım :oklava:ama bugün yeniden toparlandım ...

hım kimse giremiyomu ya . yoksa girmeyip bi yerlerde tıkınıyomusunuz bakimmmmmmm hehe ....

bedişin pc kafayı yemiş ....haberiniz olsun ...

başka . ...doranı ogluş azbiraz iyileşmiş .......

tuana ve nazlım hafta sonu kaçırmış .....

özgem kuşum fırsat buldukça yazmış aceba hafta sonu geç kutlanan dogum gününde ne yamiş ...

aaaa bu arada özgen biz monti amceda ne yanlış yaptık buldum bebişim . laramın kulakları çınlasın ....... doyma evet doymak ......
yanlışımız burda ve aralarda aç kalmak ... sık sık yememek .
şimdi dr. verdigi diyet aynen monti amcanınki gibi okadar kasmasada tek farkı 2 saatte bir yemek ....

yemeklerin glisoid degerleri aynen baz alınıyo . kan şekerini dengeliyo ...tek farkı dedigim gibi 2 satte bişi yemek aç kalmamak ....

Ben gİrebİlİyorum Şİmdİ tıkınmıyorum valla
kaydirigubbakcemile3 nazlım şu işi bi dengelesen aç gezince aç yiy,nce tam yiyyoruz sonrada meto duruyor işte . ah ah . yaptıgımız yanlışlarrrrr.:delphin:
hafta sonu ne yedin bakim ..:jeyyar:

hayal cadı sahalara gerimi döndün canım yoksa misafirmi geziysun .......

kaydirigubbakcemile3 nazlım şu işi bi dengelesen aç gezince aç yiy,nce tam yiyyoruz sonrada meto duruyor işte . ah ah . yaptıgımız yanlışlarrrrr.:delphin:
hafta sonu ne yedin bakim ..:jeyyar:

LAPA YAPAMADIM BUGÜN ÇÜNKÜ BİRİNÇLERİ OCAKTA UNUTTUN İŞE GALINCA YANDI. HADTASONU SADECE CUMARTESİ KAÇIRDIM ARKADAŞA GİTTİK
1 DİLİM BÖREK
1 DİLİM KEK
1 TANEDE KURABİYE YEDİM YANINDADA PATATES SALARASI VE KOLA :oklava:

LAPA YAPAMADIM BUGÜN ÇÜNKÜ BİRİNÇLERİ OCAKTA UNUTTUN İŞE GALINCA YANDI. HADTASONU SADECE CUMARTESİ KAÇIRDIM ARKADAŞA GİTTİK
1 DİLİM BÖREK
1 DİLİM KEK
1 TANEDE KURABİYE YEDİM YANINDADA PATATES SALARASI VE KOLA :oklava:
olsun hemen lapaya dalmaman iyi olmuş belkide benım lapa yapmanı istememem yakmıştır pirinçleri he ..kaydirigubbakcemile3

misafirim apla daha dönemedim ama döncem inş tez vakitte...
sayfalarda seni arıyoruz . hayalım ...Şeniz

Back
X