• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet sanırım ondan oldu ben eskı dÜzen devam edeyım en ıyısı .

ben geldim gidiyommmm
yediklerimi yazimde kaçiim dayak yemeden şuan bil o kadar ağlıyoki veledim aaaa çıldırıciim
sabah kaşar domates zeytin 1 dilim kepek ekmeği
öğlen yok
akşam yani şimdi 1 biber dolması yiicem zeytin yağlı puff ben bişey yiyemiyom yaa fırsat yok anasını satiim

ben geldim gidiyommmm
yediklerimi yazimde kaçiim dayak yemeden şuan bil o kadar ağlıyoki veledim aaaa çıldırıciim
sabah kaşar domates zeytin 1 dilim kepek ekmeği
öğlen yok
akşam yani şimdi 1 biber dolması yiicem zeytin yağlı puff ben bişey yiyemiyom yaa fırsat yok anasını satiim
:ecrin_bebek::emir_bebek: sabah menün iyi alkisalkisalkismaytabım ama aç gezmen kötü olmuş ..arada meyva bari ye ..Çok üzgünüm çoook

aebenim canımısn sağol fıstığım benim
ayrıca iştahınızı tavan ettirmezdim emme neyse hıh :)
diyeti sıkınca görüşürük sizle hepiğizle
ay şu pilavdan bi vazgeçebilsem ben yaaaaaaaaaaaaa...

nazlı sen nassın kuşum
ösge cadısı diyetin nasıl gidiyiiii
dora sende ne vare ne yok eridinizmi kız sizi tekrar görünce çatlicammı kıskançlıktan :))))
kütom senden naber uyuyan güzelim
asi sen ne yaptın nasıl gidiyor ...

aebenim canımısn sağol fıstığım benim
ayrıca iştahınızı tavan ettirmezdim emme neyse hıh :)
diyeti sıkınca görüşürük sizle hepiğizle
ay şu pilavdan bi vazgeçebilsem ben yaaaaaaaaaaaaa...

nazlı sen nassın kuşum
ösge cadısı diyetin nasıl gidiyiiii
dora sende ne vare ne yok eridinizmi kız sizi tekrar görünce çatlicammı kıskançlıktan :))))
kütom senden naber uyuyan güzelim
asi sen ne yaptın nasıl gidiyor ...

BEN İYİYİM HAYALİM SONUÇLARININ İYİ ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM TEKRAR ARAMIZA DÖNMENİ BEKLİYORUZ.:teytey:

anneler günü 10 mayıs pazar gününe geliyor aebenciğim .
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 yapma ya .....ben bunyom diyonda kimse inanmıyo .. mayısın ilk haftasının pazarıydı dimi ..:roflol::roflol:öyle aklımda kalmış geçen senelerden ...naniknanik

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 yapma ya .....ben bunyom diyonda kimse inanmıyo .. Mayısın ilk haftasının pazarıydı dimi ..:roflol::roflol:öyle aklımda kalmış geçen senelerden ...naniknanik

mayıs ayının 2. Pazarı aebenciğim bende tam emin olamadım şimdi internetten baktım 10 mayıs pazar günü.

tez zamanda inş gülüm
özlüyorum sizi nazlım valla azıcık fırsat bulsam soluğu burada alıyorum
ayrıca çok sağol fıstık Allah razı olsun...

Evet sanırım ondan oldu ben eskİ dÜzen devam edeyİm en İyİsİ .
aslında eski düzenine laf edecektim ....kaydirigubbakcemile3(nazlı kesin beni öldürecek )kaydirigubbakcemile3

senin bu akşam yemekleri daha dogru yememek leri . olmuyo bide onla spora gidiyosun allah bilir ondan sonrada bişi yemiyosun . mazallah bende öyle çok yaptım . hihoyyyt ve sonuç ortada .
meyvayla salatayla akşam yemegi olmaz :oklava: en azından hazır çorbalar var işteysen sıçak suyla . eve gidince negüzel annenin yemekleri var . illada çok yeme ama en azından ye ...a.s

mayıs ayının 2. Pazarı aebenciğim bende tam emin olamadım şimdi internetten baktım 10 mayıs pazar günü.
delikafaduldenlaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla bunuyom bennnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aslında eski düzenine laf edecektim ....kaydirigubbakcemile3(nazlı kesin beni öldürecek )kaydirigubbakcemile3

senin bu akşam yemekleri daha dogru yememek leri . Olmuyo bide onla spora gidiyosun allah bilir ondan sonrada bişi yemiyosun . Mazallah bende öyle çok yaptım . Hihoyyyt ve sonuç ortada .
Meyvayla salatayla akşam yemegi olmaz :oklava: En azından hazır çorbalar var işteysen sıçak suyla . Eve gidince negüzel annenin yemekleri var . Illada çok yeme ama en azından ye ...a.s

tamam aebenciğim artık akşam eve gidince yemeklerden biraz atıştırcam spordan sonra miğdem kazzınıyor zaten . Hatta ben diyetisyenin listesine dönüş yapayım. 3 ana 3 ara öğün olarak.

iyi akşamlar..dün ve bugün sabhatan sitede sorun vardı sanırım giremedim hiç,hafta sonu bol misafirli geçti benim çok yorgunum-tatlicadiarzu-sizler nasılsınız geçmişi okumaya vaktim olmadı gece grebilirsem okuyacağım ancak bişey kaçırdıysam o zmana görürüm artık..
sabah yarım gözleme yedim ufaktı saat 11 den beri su bilem içmedim açım çok susadım yorgunum delikafaduldenbugün yoğun bir gündü yeme içme fırsatı bulamadım birazdan akşam yemeğinde halletcez:lepi:akşam menüm taze fasulye 2 kaşık pilaz 2 kaşık yoğurt gecede yeşil çay bukadar şimdilik ben mutfağa gidiyorum yemek yapmaya yeni geldim işten görüşürüz kızlar öptüm hepinizia.s.

slm kızlar. hem sitedesorun var hem benim netim araara kesiliyor.
gelemezsem bilinki bu sorunlardan dolayıdırhaa. takımdan neyim atmayınızzdelikafadulden
diyeti dün bende gümlettim ama bu gün iyiyimmmmm:1closedeyes:
hayalciğim senin gördüğünle aynıyım kuşum bariz birincelme yok yaniiiii:utangac:

refim sen normal açlık taklukmu yaptırdın yaksa şeker yüklemesimi ... ve kaç saatlik . 180 dk test sonucun ne .... canım ... senin iştah açıkması benımkiyle aynı bunu benım yaptıgım sık yeme şekerli şayler yemeyerek önüne geçebilirsin ....
artık benım canım tatlı çekmiyo çok ilginç ama öyle ... inan dr. verdigi listedeki yiyeceklerim hepsini yiyemiyorum . çünki çok tok oluyorum inan sadece satine ve yenmeyeceklere çok dikkat ediyorum ...buda kan şekerimi düşürmüyor vede açıkmıyorum fazla ..a.s

Aabencim ben hem açlık hemde 120 dakikalık tokluk testleri yaptırdım :) birşey diyim mi benim zaten çok canım tatlı istemiyor. Ama diğer şeylerin önüne geçemiyorum umarım doğru çıkmıştır ve birşeyim yoktur. Hormon testlerinide yaptırdım tiroidleride herşey normal çıktı çok şükür demekki boğazıma deh demem gerekli sadecedelikafadulden

günaydınlar 6. takımın fıstıkları . sabah kahvaltım.

2 dilim kızarmık kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
k.k kadar beyaz peynir.

dün yediklerimide liste halinde yazayım

sabah
3 adet kuru kayısı
1 adet elma

öğlen
4 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı kuru fasülye