Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafaduldenyok nemelazım iştahımız tavan yapar.....:roflol::roflol:naniknanikbende sayıyım mı kıslaal :roflol:...
hihoyyytanneler gününde ha .......hafta sonu cumartesiye geliyo ha .delikafaduldenAebencİĞİm 16 mayısta ankaradayım.
:ecrin_bebek:ben geldim gidiyommmm
yediklerimi yazimde kaçiim dayak yemeden şuan bil o kadar ağlıyoki veledim aaaa çıldırıciim
sabah kaşar domates zeytin 1 dilim kepek ekmeği
öğlen yok
akşam yani şimdi 1 biber dolması yiicem zeytin yağlı puff ben bişey yiyemiyom yaa fırsat yok anasını satiim
hihoyyytanneler gününde ha .......hafta sonu cumartesiye geliyo ha .delikafadulden
aebenim canımısn sağol fıstığım benim
ayrıca iştahınızı tavan ettirmezdim emme neyse hıh :)
diyeti sıkınca görüşürük sizle hepiğizle
ay şu pilavdan bi vazgeçebilsem ben yaaaaaaaaaaaaa...
nazlı sen nassın kuşum
ösge cadısı diyetin nasıl gidiyiiii
dora sende ne vare ne yok eridinizmi kız sizi tekrar görünce çatlicammı kıskançlıktan :))))
kütom senden naber uyuyan güzelim
asi sen ne yaptın nasıl gidiyor ...
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 yapma ya .....ben bunyom diyonda kimse inanmıyo .. mayısın ilk haftasının pazarıydı dimi ..:roflol::roflol:öyle aklımda kalmış geçen senelerden ...naniknanikanneler günü 10 mayıs pazar gününe geliyor aebenciğim .
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 yapma ya .....ben bunyom diyonda kimse inanmıyo .. Mayısın ilk haftasının pazarıydı dimi ..:roflol::roflol:öyle aklımda kalmış geçen senelerden ...naniknanik
aslında eski düzenine laf edecektim ....kaydirigubbakcemile3(nazlı kesin beni öldürecek )kaydirigubbakcemile3Evet sanırım ondan oldu ben eskİ dÜzen devam edeyİm en İyİsİ .
delikafaduldenlaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:mayıs ayının 2. Pazarı aebenciğim bende tam emin olamadım şimdi internetten baktım 10 mayıs pazar günü.
aslında eski düzenine laf edecektim ....kaydirigubbakcemile3(nazlı kesin beni öldürecek )kaydirigubbakcemile3
senin bu akşam yemekleri daha dogru yememek leri . Olmuyo bide onla spora gidiyosun allah bilir ondan sonrada bişi yemiyosun . Mazallah bende öyle çok yaptım . Hihoyyyt ve sonuç ortada .
Meyvayla salatayla akşam yemegi olmazklava: En azından hazır çorbalar var işteysen sıçak suyla . Eve gidince negüzel annenin yemekleri var . Illada çok yeme ama en azından ye ...a.s
refim sen normal açlık taklukmu yaptırdın yaksa şeker yüklemesimi ... ve kaç saatlik . 180 dk test sonucun ne .... canım ... senin iştah açıkması benımkiyle aynı bunu benım yaptıgım sık yeme şekerli şayler yemeyerek önüne geçebilirsin ....
artık benım canım tatlı çekmiyo çok ilginç ama öyle ... inan dr. verdigi listedeki yiyeceklerim hepsini yiyemiyorum . çünki çok tok oluyorum inan sadece satine ve yenmeyeceklere çok dikkat ediyorum ...buda kan şekerimi düşürmüyor vede açıkmıyorum fazla ..a.s