• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eee ne yapiyorsunuz kizlar
Eşim gece iş ten geldigi icin yatiyor daha
Bende birazdan kahvalti hazirlamaya başlıcam
Bugün bi planim yok
Camasir, yemek

Öncelikle 1. Liginizi tebrik ederim :sampiyon:
D Dileksnr Denp Denp E Elif_Eylul kızlar bireyselde 1. Ligi paylaşmışsınız tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9:ve bireyselde 3. Olan birbeste birbeste senide tebrik ederim canım :KK9: E Elif_Eylul mezun olmuşsun hayırlı olsun canım tekrar tebrik ederim hepinizi kızlar :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Sen ne zaman geliyon tatlim
Kahvaltıyı yaptım akşam yemeğine düştüm valla bitmiyor 😊
Sen isim kullaniyormusun cnm
Nasil hitap edecegimi biledim :))

Denp Denp
Spor için bana masallah dedigini gördüm gibi geldi 😅😅😅

Itiraf edeyim bu konuda biraz tembelim :))) ama bagimlilik noktasina gelince de iyi yaparım 😂😂😂
Geçmişte ki rekorlarim 2.5 saat araliksiz bantta yürümek ve gece yarisi arka arkaya 3 *3 mil yapmak 😂😂😂😂

Sadece şu anda hem dizimden hem de kilodan dolayi az la baslamak istiyorum spor kraliçem 🤗
Leslide yana gitmelerde, ani hareketlerde dizim zorlaniyor biraz

merhaba kizlar bir varim bir yokum ..benim koca 3 hafta kesin yok ..o ne zaman gitse kilo veriyorum varken sanki bilerek engelliyor ve bende yeniliyorum sonunda🙃...3 kilo aldim toplam 6 kg vermem gerekiyor 2 yada 3 haftada ...bana saglam rakibe lazim spor ve aralikli oruc yöntemim ...ilgili arkadaslara duyurulur...kaptanim saygilar✌
Hosgeldin canim yeniden
Kac kilosun uzun zaman oldu

Denp Denp

Itiraf edeyim bu konuda biraz tembelim :))) ama bagimlilik noktasina gelince de iyi yaparım 😂😂😂
Geçmişte ki rekorlarim 2.5 saat araliksiz bantta yürümek ve gece yarisi arka arkaya 3 *3 mil yapmak 😂😂😂😂

Sadece şu anda hem dizimden hem de kilodan dolayi az la baslamak istiyorum spor kraliçem 🤗
Spora baslaman cok guzel olmus abla🧿🧿🧿

Zorlandığın hareketleri yapmadan yap abla hafifledikce belki dizinde normale dönecektir 🥰🥰

Denp Denp

Diyetisyende yağ oranin cikiyormu 😂😂😂
Olsun ablam sağlığın daha önemli kendını zorlamıcak hareketler yap hem hareketın azı çoğu olmaz hareket berekettir 😄😄😄 çıkmaz mı cıkıyor tabı😂😂😂
Daha 417 adimim var biri beni kaldirsin 🤣🤣
Tembel kaptanicem benim yapis bana 8000 adimdayim ben 😂😂😂

Spora baslaman cok guzel olmus abla🧿🧿🧿

Zorlandığın hareketleri yapmadan yap abla hafifledikce belki dizinde normale dönecektir 🥰🥰
Valla kuzum bisey yapmasamda gecmiyor, yapsam da
Hâlâ şiş
Artik ne olacaksa olsun, inceldigi yerden kopsun dedim :))))

Icine 1 tk bal yada pekmez koyabilirsin cnm
Kimisinin midesine dokunur sade

Hosgeldin cnm

Hayyy masallah bu ne hizzz 😍😍😍

Ben yazdım kaptancim ama herzamanki gibi etiketi inuttum heralde 😆

Ama Ben de özledim seni 🤗rastlaşamiyoz bebegim 💓

Burasi hamarat hatun doluymuş :))) ben daha sabah kahvesini iciyorum

Kahvemle tunaydinnn canimcim 😍
Haha durduk yere mutlu oldum beaaa😍😍😍 Teşekkür ederim ablacımmm,ben de seniiii özledimmmm😍😍❤❤❤

Haha durduk yere mutlu oldum beaaa😍😍😍 Teşekkür ederim ablacımmm,ben de seniiii özledimmmm😍😍❤❤❤
Hepimiz mutlu olalim insallah canimcim 😍😍😍😍

Geçen hafta süper bi iş cikardin, senin adina cok sevindim 😍😍😍
Menulerin gayet güzel gidiyor 😁
Bu hafta varmi bi hedefin

Back
X