• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım

Saol canım

Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya

Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn

Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek
Canım daha önce de aynı yerden kırdıysan daha da dikkatli ol lütfen. Yemek vs amenna oturdgun yerden yap ama mecbur kalmadıkca basma ayağına. Bugün misal süpürge de tutmayıverseydin.Akşamları eşin yapsın.Bol bol kelle paça ye,hemen iyileş canım yaa🙏🙏😘😘

Rabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimizi
annemle babam cenaze için geldiler babam gidince annem kaldı gidemiyor şimdide şehir dışından gelen misafirler yolda kalmışlar az önce arayıp söylediler yağmurda hiç durmuyor ki burda
Cok kötü heryer evler arabalar felc olmus

Çok geçmiş olsun ablacım😔 Zorlama dizini.Leslie kolay gibi görünse de kilo falan varken çok da kolay değil aslında.Sen evin içinde düz yürü sadece.Ya da durduğun yerde yürü asker gibi.Bi ara öyle adım atıodum ben,leslieden kolay (şişlik bitene kadar yapma ama)

Karbonhidratı minimun (sıfır değil) tutuo dengeli beslensen ve bu sekilde 2-3 gün normal yürüsen yine fark yaratır abla, motivasyonunu yüksek tut😘
İnşallah bitanem 💕💕💕💕

annemle babam cenaze için geldiler babam gidince annem kaldı gidemiyor şimdide şehir dışından gelen misafirler yolda kalmışlar az önce arayıp söylediler yağmurda hiç durmuyor ki burda
Allah büyük afetlerden korusun cnm

çok geçmiş olsun evet haberlerde okudum :( bu sel deprem felan habercisi olduğu düşünüyorum geçen yıl da ayni olmuştu inşallah bişeyler olmaz. :(

Kızlar wasa aldım da marketten üstündeki beyazlık normal mi yoksa bişey mi var anlayamadım emin olmak için sorayım dedim 😕

Eklentiler

• IMG_20210202_140053.webp
    IMG_20210202_140053.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 24
Back
X