- 3 Haziran 2015
- 36.951
- 119.369
- 798
- 36
en kilolusu kimAma simdi en zayif kaptan benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kilolusu kimAma simdi en zayif kaptan benim![]()
Bilmiyorum ki en üstteydi tıkladım =)Peki neden 6.takim![]()
öğlen yemekte annemdeydim kahvaltılık şeyler yedim.Kacamak yapmadiysan yarina eksi görebilirsin
Hoşgeldin tekrardan bende 31 yaşındayım bekarim ankarada yaşıyorumAntalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
Hoşbulduk yarın atıyoruz değil mi?Hoşgeldin tekrardan bende 31 yaşındayım bekarim ankarada yaşıyorum
Tarti fotosu ile paylasim yapiyoruz artik örnek mesaji atarim birazdan
Bende yaptim iciyorum guzel aslinda tadiöğlen yemekte annemdeydim kahvaltılık şeyler yedim.
akşama balık yapacagim.
dukan çayim bitmedi hiç sevmiyorum tadini zor içiyorum iki gündür![]()
Aynen yarin atıyoruzHoşbulduk yarın atıyoruz değil mi?
Menuler genelde aksam yazılıyorMenüleri bulmaya çalışıyorum =) ne yiyip içiyorsunuz
Çok heycanlı =)Aynen yarin atıyoruz
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasirsin burda merak etme surekli takimda olursan kilolarinda hemen gider örnek çok elimizdeAntalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
hoşgeldiniz:)Antalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
hibikus attim içine bide. tarçin var başka yok dukan çayimda.Bende yaptim iciyorum guzel aslinda tadi
Ozaman tadi degisiyo amahibikus attim içine bide. tarçin var başka yok dukan çayimda.
evet hibiskus atinca degişiyor daha koyu oluyor akşamdan hazirliyorum.Ozaman tadi degisiyo ama
Tamamdır akşam gelip bakayımMenuler genelde aksam yazılıyor
Ben az az vererek ilerliyorum Biraz uzun sürüyor ama kaçamak yapmıyorum genelde sadece şuan okullar kapalı olduğu için spor yapamıyorum onun için üzgünümHosgeldin canim aramiza hedefine ulasirsin burda merak etme surekli takimda olursan kilolarinda hemen gider örnek çok elimizde![]()
Hoşbulduk :) alıntı yapmayı bile unutmuşum uygulamaya alışmam lazımhoşgeldiniz:)