• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Antalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
Hoşgeldin tekrardan bende 31 yaşındayım bekarim ankarada yaşıyorum 🥰
Tarti fotosu ile paylasim yapiyoruz artik örnek mesaji atarim birazdan

Antalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasirsin burda merak etme surekli takimda olursan kilolarinda hemen gider örnek çok elimizde🤭

hoşgeldiniz:)

Hadi kızlar walk walk walk 💪😎

Eklentiler

• IMG_20210204_132949.webp
    IMG_20210204_132949.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 24
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasirsin burda merak etme surekli takimda olursan kilolarinda hemen gider örnek çok elimizde🤭
Ben az az vererek ilerliyorum Biraz uzun sürüyor ama kaçamak yapmıyorum genelde sadece şuan okullar kapalı olduğu için spor yapamıyorum onun için üzgünüm

Back
X