Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok severim baykuslari canim ziyarete gelip paylasiyim dedimNe tatlı bir göz bu böyle![]()
Hayırlı geceler canimHayırlı geceler fıstıklar![]()
Üzme tatli canini paylasma haftaya daha guzel olur insallahBu arada sporlar bu kadar iyi değildi paylaşmaktan vazgeçtim bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum![]()
Geçmiş olsun canım öncelik sağlık kiloyu verirsşnArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
![]()
Gülümsetti bugün beni Güzel kalbinden neler geçiyorsa onlar nasip olsunda yüzündeki tebessümün çoğalsın ablacımÜzme tatli canini paylasma haftaya daha guzel olur insallah![]()
Iyi yaptın canım sıcakkanlı sevecen insanları severim hemen kendini belli ederler buyur her zaman gelCok severim baykuslari canim ziyarete gelip paylasiyim dedim![]()
Canimsin hepimizin kalbinden ne geciyosa Rabbim nasip etsin inşallahGülümsetti bugün beni Güzel kalbinden neler geçiyorsa onlar nasip olsunda yüzündeki tebessümün çoğalsın ablacım![]()
Ben bu hafta hiç spor yapmadımBu arada sporlar bu kadar iyi değildi paylaşmaktan vazgeçtim bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum![]()
Nasıl?Neden? O kadar mı kötü?Bu arada sporlar bu kadar iyi değildi paylaşmaktan vazgeçtim bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum![]()
Eksi de olman güzel canımKaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptıkNerde kaldin sen![]()
Aman Allahim nerden bitlendinizEksi de olman güzel canım![]()
![]()
Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptık
Kızım bitlenmiş dün farkettim tabi evde ilaç olmayınca müdahale edemedim gece bana da bulaşmış bugün ilaç aldım da işte ilaçladım ikimizi de![]()
Biz kotü der 1.cilikle gelirizHellloooooo
Ama bu kadar da olmazki yaaaa
Siz de fazla oluyorsunuz artik
Güya bugün en kötü haftamiz dedik
Yine 1.lik gelmiş
Yapicak bisey yok artik, ne yapalim
Emek veren herkese koskocamannnnn
Tebriklerrrrrrr
![]()
Kuzum yaaaaKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
Mefkurem , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla
haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
N Nidsalii ah etıket yapamadım![]()
Hiç bilmiyorum yaAman Allahim nerden bitlendiniz![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah dilegıne kavuşursun..Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
![]()