• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Geçmiş olsun canım öncelik sağlık kiloyu verirsşn🤲🤲🤲💝💝💝💝

Kaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Eksi de olman güzel canım :KK9: :KK9: :KK9:
Nerde kaldin sen :işsiz:
Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptık :KK51:
Kızım bitlenmiş dün farkettim tabi evde ilaç olmayınca müdahale edemedim gece bana da bulaşmış bugün ilaç aldım da işte ilaçladım ikimizi de :olamaz:

Eksi de olman güzel canım :KK9: :KK9: :KK9:

Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptık :KK51:
Kızım bitlenmiş dün farkettim tabi evde ilaç olmayınca müdahale edemedim gece bana da bulaşmış bugün ilaç aldım da işte ilaçladım ikimizi de :olamaz:
Aman Allahim nerden bitlendiniz🤭

Hellloooooo 😍😍😍😍

Ama bu kadar da olmazki yaaaa :KK51:
Siz de fazla oluyorsunuz artik 😆
Güya bugün en kötü haftamiz dedik
Yine 1.lik gelmiş 😂😂😂
Yapicak bisey yok artik, ne yapalim :işsiz:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Emek veren herkese koskocamannnnn
Tebriklerrrrrrr
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Biz kotü der 1.cilikle geliriz🤭

Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasi Zipzip- Zipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum 💜
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin 💛💛
Mefkurem Mefkurem , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla 😘😘😘 haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni 💕💕💕
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadı 🤗🤗 Allaha emanetsiniz sevgiyle kalin 😘😘😘😘😘

Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun 👏💙💚💛
N Nidsalii ah etıket yapamadım 😕😕
Kuzum yaaaa 😪bu veda olmasin, yinede sohbete gel arada 😔

Bu takima verdigin guzel eksiler, süper enerjin, herkese destek olmanla örnek bi uyeydin 🤩🤩🤩🤩
Bütün verdigin emekler icin coookk coookk teşekkür ederiz 😍😍😍😍😍
Iyiki seni tanımışım 💕💕💕💕💕💕💕💕

Listede, Kapanışı sana yakışır halde yapmişin 😍😍😍😍😍
Insallah bundan sonra hic kilo problemin olmaz
Zaten bu azimle olacaginida sanmiyorum 😁
Seviliyorsun canimin içi 😍😍😍😍😍

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah dilegıne kavuşursun..

Back
X