• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeşilçayı hiç sevmem,yeşilçay yeşilçay kokuyor:)))) yok tadı çirkin de olsa içerim de beğenmedim sadece.Bi de internette 15 gün üst üste dio.Siz öyle mi yaptınız abla.Bi güncük içsem işe yaramaz mı:))
Tadını begenmedigim içeceklerde istikrarlı olamıyorum canım...iki defa anca yapmişimdir. Dünürümün detoks suyu daha iyiydi. Hiç farkı yok ödem atmada. Bı gün icmede o günkü ödemi atarsın iç boşa gitmesin. Adet söktürücü özelliği de var...

Oy
Geçmiş olsun canım. Doğuma en yakın sancı diyorlar taş dökme ye. Allah yardımcısı olsun :( en acilinden şifalar versin senin de gönlün rahat olsun 🤗
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo

Tadını begenmedigim içeceklerde istikrarlı olamıyorum canım...iki defa anca yapmişimdir. Dünürümün detoks suyu daha iyiydi. Hiç farkı yok ödem atmada. Bı gün icmede o günkü ödemi atarsın iç boşa gitmesin. Adet söktürücü özelliği de var...
Heeee yapmışken içeyim bari artık ama her gün uğraşamam ben.Zaten yeşilçayın paketi de 15 tl,fazla masraflı:))))) birbestenin detoks suyu neymiş ki onu da sorim bi ara 🙄 Annem aksamdan suya cubuk tarcın,1 limon ve nAne ya da maydanoz koyuyo.O da iş görüo sanki

Oy
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo
Ben kum dökmüştüm bekardım o zamanlar hastanede bir adam vardı nasıl bağırıyor ağlıyor ama şaşırmıştım Bi erkeğin feryadına. Sordum hemşireye ne olmuş diye taş döküyor dedi. O zamandan beri aklımda hep kötü kaldı :( diyorum ya Allah yardımcısı olsun onun da senin de 🤗

Oy
Çok geçmiş olsun canım gerçekten taş çok zor zaten sancı çekiyorsa bil ki düşme aşamasındadır

Benim de bünyem 3 4 senede bir üretiyor çok zor Rabbim yardımcısı olsun
Yoğurdun üste çıkan suyu var ya onu içsin birde bol bol ip atlasın 😥😥

Çok geçmiş olsun canım gerçekten taş çok zor zaten sancı çekiyorsa bil ki düşme aşamasındadır

Benim de bünyem 3 4 senede bir üretiyor çok zor Rabbim yardımcısı olsun
Yoğurdun üste çıkan suyu var ya onu içsin birde bol bol ip atlasın 😥😥
Eşim de gilaburi suyu içerek kolaylıkla düşürmüştü küçükleri...büyükleri kırarak aldılar operasyon olmak zorunda kaldı. Hepinize acil şifalar dilerim. Benim de korkulu rüyam...gecenin bir yarısı kaç defa hastaneye götürdüm eşimi...dayanılacak bir ağrı değil....

Heeee yapmışken içeyim bari artık ama her gün uğraşamam ben.Zaten yeşilçayın paketi de 15 tl,fazla masraflı:))))) birbestenin detoks suyu neymiş ki onu da sorim bi ara 🙄 Annem aksamdan suya cubuk tarcın,1 limon ve nAne ya da maydanoz koyuyo_O da iş görüo sanki
Canım annenin yaptığı da çok etkili...
Dünürün yaptığında:
Yeşil elma
Limon
Zerdeçal
Tarçın
Yeşil çay
Maydonoz
var. Yeşil çay, tarçını diğerlerini bir taşım kaynattıktan sonra demleme aşamasında koyuyoruz. Ilık ılık öğünlerden önce içiyoruz.

Hoş geldin canım ❤️
İnşallah bu başlangıcın hayırlara vesile olur. İstediğin kiloya inmek için sadece zamana ve en önemlisi azme ihtiyacın var gerisi kolay. Kendini 60 kiloda hayal et bu imkansız değil buna inan. :KK68:
Çok sağol canım inşallah 🙏🥰

Canım annenin yaptığı da çok etkili...
Dünürün yaptığında:
Yeşil elma
Limon
Zerdeçal
Tarçın
Yeşil çay
Maydonoz
var. Yeşil çay, tarçını diğerlerini bir taşım kaynattıktan sonra demleme aşamasında koyuyoruz. Ilık ılık öğünlerden önce içiyoruz.
Eline sağlık abla,sana da zahmet oldu.Teşekkürler🤗

Back
X