• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayrıca şu anki halimi kendine benzetmiş olman da şu an gururumu okşadı 🤣🤣🤣 ben o kadar zayıf durmuyorum bence ama demiş bulundun artık🤣🤣
İnşallah canımmm ,hep beraber sonuna kadar gideliimmm🙏🙏😍😍😍😍
Canım sen 173 cm.Ben 170 cm. Kilolarımizda yakın. Ben çok benzettim. Sen inanılmaz güzel kilo vermişsin. 🧿🧿🧿🧿

Canım sen 173 cm.Ben 170 cm. Kilolarımizda yakın. Ben çok benzettim. Sen inanılmaz güzel kilo vermişsin. 🧿🧿🧿🧿
Sağolasın canımm😍😍 Kilo verdim de daha daha önemlisi sağlıklıyım artık şükür🙏🙏🧿 Eski kan değerlerimi görsen ağlarsınn öyle diyim🙈🙈
Benim biraz basen ve simitler var (aslında popom küçüktür 😬🤣🤣 basen demeyelim de bel çevresi yağlı desem daha doğru).Bakalımm bölgesele başlasam iyi olur ama üşeniom 😊 hem leslie hem onu yapamam gibi geliyo.Sizi gördükçe feyz alıp başlarım inşallah😁😁😁

Sağolasın canımm😍😍 Kilo verdim de daha daha önemlisi sağlıklıyım artık şükür🙏🙏🧿 Eski kan değerlerimi görsen ağlarsınn öyle diyim🙈🙈
Benim biraz basen ve simitler var (aslında popom küçüktür 😬🤣🤣 basen demeyelim de bel çevresi yağlı desem daha doğru).Bakalımm bölgesele başlasam iyi olur ama üşeniom 😊 hem leslie hem onu yapamam gibi geliyo.Sizi gördükçe feyz alıp başlarım inşallah😁😁😁
Maşallah canım. Sağlık çok önemli.
Ben de elma tipiyim Şu Eva mükemmel. Yapabilir misin bilmem ama karın, simit falan bırakmaz. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bölgesel ve Leslie bir arada.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım

Sabah
müsli gevrek

Ara 2 ceviz Türk kahvesi

Öğle
Tavuk salata,, 2 dilim ekmek

Akşam
Yoğurtlu kabak,, 1 dilim ekmek

Su 3 litre

Artık kapanış yaptım sabah diyetisyen randevum var bakalım ne kadar gitmişşş😁😁😁

Ben de elma tipiyim Şu Eva mükemmel. Yapabilir misin bilmem ama karın, simit falan bırakmaz. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bölgesel ve Leslie bir arada.
Canım sen ne zamandır eva yapıyorsun benim de simit bölgem var 😥😥😥

Sen o günde demişsin dizi etkilemez die ama fazla hareketli diye korktum ben yapmaya😬😬 Hangi videosunu tavsiye edersin peki karın simit vs için.Olmadı bir kez deneyim,yapamayacak gibi olursam bırakırım 🤗

Sen o günde demişsin dizi etkilemez die ama fazla hareketli diye korktum ben yapmaya😬😬 Hangi videosunu tavsiye edersin peki karın simit vs için.Olmadı bir kez deneyim,yapamayacak gibi olursam bırakırım 🤗
Dizi etkiliyor. Ablamin da dizi sorunlu. Ama sen hareketleri kendine uyarlasan. Bir dene bence.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım

Sabah
müsli gevrek

Ara 2 ceviz Türk kahvesi

Öğle
Tavuk salata,, 2 dilim ekmek

Akşam
Yoğurtlu kabak,, 1 dilim ekmek

Su 3 litre

Artık kapanış yaptım sabah diyetisyen randevum var bakalım ne kadar gitmişşş😁😁😁
Afiyet olsun canım 🤗

Back