• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• IMG_20210208_094137.webp
    IMG_20210208_094137.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 19
Ay ablam benim ya yordular seni iki gündür.pandemide misafirlik mi olur kov gelmesinler 🤣 şaka tabi ..
Geçen benim kardesimde gelecem dedi uygun dille geri çevirdim napayım ablacım eşim hastanede yattı çok zor günler atlattık.insan korkuyo ben dört gün yataktan kalkamadım çocuklarıma yemek bile yapamadim .dışardan söylüyorduk akşamlarıda halası alıp onlara indiriyordu yemek için.
Çok geçmiş olsun canım.
Ama işte herkes çok düşünceli olmuyor.
Ben de hiç misafirsiz kalmıyorum.
2 gündür kayınvalidem bende.
Bana gelmeden bir sürü kapı gezdi.
Bir şey denmiyor.
Bir de ben ileri derece alerjikim.
Hastalanırsam çok korkuyorum.

Çok geçmiş olsun canım.
Ama işte herkes çok düşünceli olmuyor.
Ben de hiç misafirsiz kalmıyorum.
2 gündür kayınvalidem bende.
Bana gelmeden bir sürü kapı gezdi.
Bir şey denmiyor.
Bir de ben ileri derece alerjikim.
Hastalanırsam çok korkuyorum.
Sağol canım Allah razı olsun.Bunu çekmeyen bilemez.Aksam haberlerde bebek sahili doluydu sözde yasak var. Kimse dinlemiyor. Kayınvalidene bence uygun dille anlatın.
Bu işin şakası yok. Hastalanirsan atlatmak çok zor eşim bir ay evde kaldı beş gün hastanede yattı.Bir aydır hergun iğne oldu daha yeni bitti iğnesi. Ama İstanbul'da vakalar artti. Sorumsuz insanlar yüzünden.

Gördünmü 👀👀 gitsin insallah🤭

Aa dogru dimi😂😂😂
kandırdılar beni oyuna getirdiler zorla yedirdiler 🥴

Emzirmiyorsan tamam ben yazıcam canım sana çok güzel sonuçlar alacaksın sende insallah bu arada kacamak yapmıyordum yeni yeni yapıyorum elif kaptanım bilir ❤

Bu arada Verirsin canım hiç sıkma canını valla öyle bi gidiyor ki sonrasında geriye mutluluk özgüven kalıyor 🥰🥰

Afiyet olsun canım 😘
Tüüu bana ya yazık bana ya🥴🥴
Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah izinden geleceğim.
Ne güzel bir takımdayım 😍🥰

Herkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya

Eklentiler

• IMG_20210208_101625.webp
    IMG_20210208_101625.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210208_101700.webp
    IMG_20210208_101700.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210208_100414.webp
    IMG_20210208_100414.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
Ödem değil canım...Anteplilerin istilasına uğradı geçen hafta evim....bir hafta tatil modunda yaşadım. Belliydi zaten tartilmaya korkuyordum...gerisi gelir inşallah. Üzülmem bebeğim tesellin için teşekkür ederim. :KK60:
Abla benim evde antepliler olsa ben senin aldıgın kilonun 3 katını rahat alırdım hem hızlı gelen hızlı gider suyu sporu cogalttın mı cuma gunu eksi bile gelir
Gunaydin guzel bir hafta olsun hepimize 💕💕💕
Gunaydın canım 🌸
Günaydın kızçelerr 🥰😍😘🙆‍♀️🦋
86 kg ile +100'üm.
Cumaya eksiye düşeceğim inşallah❤🤗
Gunaydın canım artın bir wc lık😀
Fen Bilgisi çok zevkli bir ders öğrenciyken laboratuvar benim için çok eğlenceliydi.
Canım görseldeki gibi ters yöne girme cezası bayağı ağır...kaptanın insafına kaldım. :duduk:kizlari kötü etkiliyorsun diye beni şutlarsa diye korkuyorum...:KK14:cumaya kadar temizlesem ne güzel olurdu. @birbeste dunurum beni bosayabilir ahhh ah ailemin kurbanı oldum...🥺🥺
Ben biyoloji kısmını hıc sevmiyorum abla bana hep sayılar olucak islem yapıp durucam😀
Sana hıc kıyar mı kaptanınımız 😘bırbestenın de annesi var oda bosamaz halden anlar 😀
Tebrik ederim canım
Geçen cuma 77
Bugün 76.800
-200 o kadarda dikkat ettim hafta sonu sözde Zipzip- Zipzip- T timesinfinity @Elif Eylul
Cok guzel canim eksi ile baslanan bir hafta guzel gececek demek niye hemen sozde deyip emegini cope atıyorsun
Günaydınnnn:KK68: eksi gelenlere tebrikler artılarda hiç sorun değil cumaya hepsi çok güzel sonuçlara dönecek eminim bırakmayalım yeter:KK25: güzel bir hafta olsun herkesee:p
Gunaydın canım 🌸
Artı olmaktan iyidir canım eksiye gecmen daha kolay
Günaydın canlar
Kilo bildirimine geleyim.
Cuma :104 kg
Bu gün : 103.4 kg
Fark : 600 gram
Hadi bakalım cumaya inşallah 2 kg
Gunaydın canım tebrikler
Gunaydın can ortim ❤

Son pişmanlık neye yarar, yemenin bedeli var, buraya kadarrrrr...🤪😂🤗
Bedeli 400 gr :KK61::KK61:
Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah izinden geleceğim.
Ne güzel bir takımdayım 😍🥰
😘😘😘😘🥰🥰🥰Rica ederim ne demek
Çok güzel eksiler göreceksin sende ben inanıyorum bizim isteyip te başaramayacağımız hiç birşey yok unutma😊😊😊
Günaydın canlar
Kilo bildirimine geleyim.
Cuma :104 kg
Bu gün : 103.4 kg
Fark : 600 gram
Hadi bakalım cumaya inşallah 2 kg
Çok güzel cumaya daha da gidicek🤩🤩

Herkese mutlu sabahlar kızlar maşallah ne güzel kilolar vermiş yeni fiziginizle harika olmuşsunuz buda ben 103 ten 76 ya
Günaydın Masallah canım sanada 😊

Back
X