O park olmuş mu şimdiYollar dolu
Allah bilir erkektirAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O park olmuş mu şimdiYollar dolu
Allah bilir erkektirDiyet arkadaşından ne beklenir ki...
Canım üç beş tane ıspanak yaprağı , bir sorba kaşığı(sk) yulaf @SATURN71 canımın literatürüme kazandırdığı ölçü birimidir...canımsıngerisi de canının sağlığı daha ne isterim ki....
Güneş batmadan yetişesin
![]()
300 squat nedir hacı ya@Gulumse25
40 dakika eliptik
300 squat
plank 1 dakikadan 15 set
15 dk bölgesel yoruldum
akşam yemekten sonra devam ediciğim![]()
Bugün dışarı bile çıktım saçıma boya aldım şükür dedim nefes aldım :)Cok güzel eksi cnmdemekki spor sana iyi geliyor :))
3 gün icin muhtesemmm cnm masallahhhh
Cumadan sonra menulerin birazdaha dolu dolu oluyor cnm :) ama cok bi arti degil, cumaya eksi olacagi kesin
Dikkat etmedigin dönemde bana gore bu kadarcik arti hic bisey degil meryemcim
Ben olsam haftada +5 olurdum :))) cumaya hepsi gider
Ben bunu artidan bile saymam şekerim :)))
Cok guzel eksi cnm
Haftaya eksiyle başlamak büyük nimet cnmaza, çoğa bakmicaz artik :))
Sen nasil oldun tatlim
Bugun kontrolun vardi heralde
Gecen haftayla kıyas edersek superrr cnm
Vayyyy ortime bak heleeebugün icin superrr cnm
Dedigin gibi insallahhh en az 2 gelir
Cok güzel gorunuyorsun cnmaman dikkat et işe güce baslama hemen
Senin metona guveniyordum belki eksi olursun diye :)) yinede Okadar kacamaga fazla bi arti degil cnm. Sen halledersin
Yarisi ödemdir zaten cnm çiğ kofte şişlik yapmistir
En kötü 2 güne sabit olursun, cumayada eksiye düşersin
Haftaya süperr baslamişsin cnm
Bu kiloda 3 gunde cok cok güzel eksi cnm
Bugün icin cok güzel eksi cnmcumaya 1 i gecebilir :)
Neyseki haftaya artiyla baslamadin cnm
Sana guveniyoruz, sen halledersin bebegim
Cumaya eksi gelecegi kesin cnm![]()
Abla valla araba sürüyorlar eğitim araçları ama yollarda kadın var yoksa tirsarim bende ..O park olmuş mu şimdiAllah bilir erkektir
Teşekkür ederim canım belim baya inceldi bu ameliyat acayip moral ve motivasyon veriyorSüper gözüküyorsun canım.
Ederim canım çünkü sonuç harika korseyi çıkarıp aynaya baktığımda çok mutlu oluyorum 1 ay eğer dişinizi sıkacak iseniz sonucu muhteşem olan bir ameliyata tabiki tavsiye ederimBu zorluğu yaşadıktan sonra tavsiye edermisin![]()
Kollarım kaldı doktorum ben kol germe de yaparım ama sana açık konusucam çok kötü iz kalıyor sana tavsiye etmiyorum dedi hareketle incelticem onudaHarika incelmişsin. Tebrikler canım![]()
Boş ver korkma dümdük önüne bakarak gel tatlım...Abla valla araba sürüyorlar eğitim araçları ama yollarda kadın var yoksa tirsarim bende ..
Zeval miiii,yok yaaa bana da gelmesinSağol ortim sana gelsin
Pert oldum abla300 squat nedir hacı ya![]()
![]()
![]()

Akşama ben de denicem kısmetse .Ama 30 dkllık olanı16.30 Eva ilk seti yapıyorum. 60 dk.cık. Haydiiiii beraber.![]()
Park etmemiş ki gidiyor. Ya da bir ihtimal yeni park ediyor. Resimden gördüğüm kadarıyla erkek.O park olmuş mu şimdiAllah bilir erkektir
Ben 3 ayrı videoyu karıştırıyorum.Akşama ben de denicem kısmetse .Ama 30 dkllık olanı![]()
Canım sormasi ayıp kaça mal oldu bu karın germe yağ aldırma ve nerede oldunEderim canım çünkü sonuç harika korseyi çıkarıp aynaya baktığımda çok mutlu oluyorum 1 ay eğer dişinizi sıkacak iseniz sonucu muhteşem olan bir ameliyata tabiki tavsiye ederim
Sobanin dibindeyimNapiyonuz kizlar![]()
Eve geldim duş aldım canim çıktı ama eşim erken gelecek su emin evim katılım evim projeleri Varya onlarla görüşmeye gidicez.hazirlandim bekliyorum.sen napiyosun canimNapiyonuz kizlar