• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen yaptım aynı yere dönüp dolaşmaktan başım döndü bayılcktım😅
Bende çok ayağımı çarptım süpürgeliklere😂
Oldugun yerde yürüyebilirsin canım tv karşısında film izlersin hem :KK49:
Hadi bakalım.
Merdiven inip çıksam.
Nasıl olur sizce.
Dizler için zararlı mı olur.
Merdiven inip çıkma abla olsun dizlerin zarar görebilir oldugun yerde yürü ben mutfak koridor salon arası gidip geliyordum
oldugum yerde de yürüyerek adim attım
1 aydır hep 70 kilodayım bir kere tek 69 u gördüm oda tekrar yükseldi. Sanki hiç zayıflamayacakmışım gibi geliyor 😑
Görürsün canım sıkma canını ben mesela ilk başladığımda hiç inancım yoktu 100 ün altına düşermiyim diye düşünüyordum simdi 70 olunca grupta dans etcem 🤭
yani senin az yine gider 🤗

Merdiven inip çıkma abla olsun dizlerin zarar görebilir oldugun yerde yürü ben mutfak koridor salon arası gidip geliyordum

Görürsün canım sıkma canını ben mesela ilk başladığımda hiç inancım yoktu 100 ün altına düşermiyim diye düşünüyordum simdi 70 olunca grupta dans etcem 🤭
Bende olduğum yerde yürüyeyim.
Dışarısı çok esiyor.
Rüzgar başımı ağrıtıyor çok.

Hadi bakalım kim tutar seni 😇

Bu cumaya inşallah beraber birinci olacağız ortim.
1.lik biraz zor 😅😅😅gulumsenin ilk haftasi, dilek zaten guzel veriyor metosu hizli :)))
Ama biz yinede elimizden geleni yapalim 😁

Bugün menüde ne var tatlim
Ben daha karar vermedim 🙄

Artı geldim deyip sizlanmak bize göre değil. :KK19:
Hafta boyunca ne yiyeceğimizi planlayıp önümüze bakacağız. :KK76::KK76::KK76::KK76:
IMG_20210209_125107_1.webp

Selam kızlar hemen dünkü menümü yazayım kızları parka götüreceem ordan da yürüyüşümü yaparım

Ara öğün 2 ceviz sütlü kahve

Akşam
1 İçli köfte 2 kaşık topalak çorbası

Su 3.5 litre

Spor 45 dk eva fitness👏👏👏
N Nidsalii

Eklentiler

• IMG-20210208-WA0054.webp
    IMG-20210208-WA0054.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 33
Selam kızlar hemen dünkü menümü yazayım kızları parka götüreceem ordan da yürüyüşümü yaparım

Ara öğün 2 ceviz sütlü kahve

Akşam
1 İçli köfte 2 kaşık topalak çorbası

Su 3.5 litre

Spor 45 dk eva fitness👏👏👏
N Nidsalii
Peynir o kahvaltının arkasından ne ağıtlar yaktı biliyor musun sen :KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X