- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Bu iyiye işaret :)) 1-2 haftaya alışırsın cnmteşekkür ederim.
her yerim agriyor abla.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyiye işaret :)) 1-2 haftaya alışırsın cnmteşekkür ederim.
her yerim agriyor abla.![]()
Hadi bakalım.Tamam ablacım benim şuan 1400 akşama kadar 10.000 e tamamlasak yeter
bende telefonla ne adımlar attım bi bilsen![]()
hamile gibi göbegim indi 50 mekik yapıyorum cardionun içinde.Bu iyiye işaret :)) 1-2 haftaya alışırsın cnm
Öyle bir spor şeklide var adını unuttum küçük bir sandalyeye çıkıp iniyorsun ben yapıyorum evde oda çok iyiHadi bakalım.
Merdiven inip çıksam.
Nasıl olur sizce.
Dizler için zararlı mı olur.
Step olabilirmiÖyle bir spor şeklide var adını unuttum küçük bir sandalyeye çıkıp iniyorsun ben yapıyorum evde oda çok iyi
Bende çok ayağımı çarptım süpürgeliklereGeçen yaptım aynı yere dönüp dolaşmaktan başım döndü bayılcktım![]()
Merdiven inip çıkma abla olsun dizlerin zarar görebilir oldugun yerde yürü ben mutfak koridor salon arası gidip geliyordumHadi bakalım.
Merdiven inip çıksam.
Nasıl olur sizce.
Dizler için zararlı mı olur.
Görürsün canım sıkma canını ben mesela ilk başladığımda hiç inancım yoktu 100 ün altına düşermiyim diye düşünüyordum simdi 70 olunca grupta dans etcem1 aydır hep 70 kilodayım bir kere tek 69 u gördüm oda tekrar yükseldi. Sanki hiç zayıflamayacakmışım gibi geliyor![]()
Bu cumaya inşallah beraber birinci olacağız ortim.Sagolasin tatlim
İdare ederim :)))
Menünü okudum, masallahin var
Cok güzel devam ediyorsun![]()
Bende olduğum yerde yürüyeyim.Bende çok ayağımı çarptım süpürgeliklere
Oldugun yerde yürüyebilirsin canım tv karşısında film izlersin hem![]()
Merdiven inip çıkma abla olsun dizlerin zarar görebilir oldugun yerde yürü ben mutfak koridor salon arası gidip geliyordum
oldugum yerde de yürüyerek adim attım
Görürsün canım sıkma canını ben mesela ilk başladığımda hiç inancım yoktu 100 ün altına düşermiyim diye düşünüyordum simdi 70 olunca grupta dans etcem
yani senin az yine gider![]()
Kilom fazla olduğu için dizilerinden korkuyorum canım.Öyle bir spor şeklide var adını unuttum küçük bir sandalyeye çıkıp iniyorsun ben yapıyorum evde oda çok iyi
Tünaydın canım.Tünaydın kızlar..
Hadi bakalım kim tutar seniBende çok ayağımı çarptım süpürgeliklere
Oldugun yerde yürüyebilirsin canım tv karşısında film izlersin hem
Merdiven inip çıkma abla olsun dizlerin zarar görebilir oldugun yerde yürü ben mutfak koridor salon arası gidip geliyordum
oldugum yerde de yürüyerek adim attım
Görürsün canım sıkma canını ben mesela ilk başladığımda hiç inancım yoktu 100 ün altına düşermiyim diye düşünüyordum simdi 70 olunca grupta dans etcem
yani senin az yine gider![]()
1.lik biraz zorBu cumaya inşallah beraber birinci olacağız ortim.
Ohh canima deysin hep oylemi yicen sandinBu arada ekmeklerim artık her öğünde 1 dilim![]()