• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin....sabah 6.50 de kalkıp spor yapayim dedim.cocuklar 6.40 da uyandi...ne buyuk mutluluk😵😵😵😵

Kizin karnini doyurdum derse geldik...bende sabah yürüyüşümu yapiyorum...sporun sekll değişir ama asla birakilmaz 💪💪💪

Günaydın herkese 💗@sena zeynep senin bebegin de 3 aylık mış sen emziriyorsun demi peki sütün nasıl bebegine yetiyor mu
Gunaydin canım ❤
Gunaydin....sabah 6.50 de kalkıp spor yapayim dedim.cocuklar 6.40 da uyandi...ne buyuk mutluluk😵😵😵😵

Kizin karnini doyurdum derse geldik...bende sabah yürüyüşümu yapiyorum...sporun sekll değişir ama asla birakilmaz 💪💪💪
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar :KK68: dun gelemedim dah gıbı bir gecmıs beni beklemiyordur umarım:KK22:
Gunaydin canım ❤
Dun gecmis cok yok sanki sessizdi takim 🤭🤭

Günaydın ❤️
Yorgundum erken yattım kızı babaya teslim ettim😬
Ama heryerim çok fena bugün yapmayacaktım yaptım 10 dk 😬
Şimdi kahvaltı yapacagım
Günaydın migi💕 vazgeçme🌹
Günaydın kızlar, sabahlarınız hayrolsun 😊
Günaydın canım 💕💕
Günaydın 😍😍😍
Günaydın 💃💃💃
Günaydın herkese 💗@sena zeynep senin bebegin de 3 aylık mış sen emziriyorsun demi peki sütün nasıl bebegine yetiyor mu
Günaydın canım evet ben takıma gireli 1ay oldu, kilosu güzel dün kontrolümüz vardı doktor çok iyi dedi oğlum 6,600 gram şu an.

Günaydın canım 🌺
Günaydın kızlar :KK68: dun gelemedim dah gıbı bir gecmıs beni beklemiyordur umarım:KK22:
Günaydın 💕
Günaydın yavrum😍
Günaydın herkese.
Günaydın cNım🌺

Back
X