Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanGunaydin kizlar![]()
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın
Yorgundum erken yattım kızı babaya teslim ettim
Ama heryerim çok fena bugün yapmayacaktım yaptım 10 dk
Şimdi kahvaltı yapacagım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar, sabahlarınız hayrolsun![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kaptan
Günaydın canım ❤Günaydınnn❤
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese@sena zeynep senin bebegin de 3 aylık mış sen emziriyorsun demi peki sütün nasıl bebegine yetiyor mu
Gunaydin canım ❤Gunaydin....sabah 6.50 de kalkıp spor yapayim dedim.cocuklar 6.40 da uyandi...ne buyuk mutluluk![]()
Kizin karnini doyurdum derse geldik...bende sabah yürüyüşümu yapiyorum...sporun sekll değişir ama asla birakilmaz![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlardun gelemedim dah gıbı bir gecmıs beni beklemiyordur umarım
![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın herkese.
Günaydın migiGünaydın
Yorgundum erken yattım kızı babaya teslim ettim
Ama heryerim çok fena bugün yapmayacaktım yaptım 10 dk
Şimdi kahvaltı yapacagım
Günaydın canımGünaydın kızlar, sabahlarınız hayrolsun![]()
GünaydınGunaydin kizlar![]()
![]()
GünaydınGünaydınnn❤
![]()
Günaydın canım evet ben takıma gireli 1ay oldu, kilosu güzel dün kontrolümüz vardı doktor çok iyi dedi oğlum 6,600 gram şu an.Günaydın herkese@sena zeynep senin bebegin de 3 aylık mış sen emziriyorsun demi peki sütün nasıl bebegine yetiyor mu
Günaydın canımGunaydin....sabah 6.50 de kalkıp spor yapayim dedim.cocuklar 6.40 da uyandi...ne buyuk mutluluk![]()
Kizin karnini doyurdum derse geldik...bende sabah yürüyüşümu yapiyorum...sporun sekll değişir ama asla birakilmaz![]()
GünaydınGünaydın kızlardun gelemedim dah gıbı bir gecmıs beni beklemiyordur umarım
![]()
Günaydın yavrumGunaydin kizlar![]()
Günaydın cNımGünaydın herkese.
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarson 2 gün
![]()