• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozaman oyle desene yaaaaa beni nekadar üzdugunun farkindamisin:cry::KK42:
yoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmm :KK76: :KK76: :KK76: aldım kendimi bakıma :KK48:
ama varya 3 gün yedim karşılığı bir haftasına maloluyo insanın anasını sattığımın kilo sorunu :KK48::KK48:

yoooooo ben seni üzer miyimmmm seni üzmemek için yemiyorum evdekilere yediriyorum içmiyorum onlara içiriyorum canımmmmmmm :KK76: :KK76: :KK76: aldım kendimi bakıma :KK48:
ama varya 3 gün yedim karşılığı bir haftasına maloluyo insanın anasını sattığımın kilo sorunu :KK48::KK48:
Acaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canim 🤔
Simdi guzel giden bir kilo varken gene kendini kitleyebilir vucud

O anayı ben de gözünün yaşına bakmadan satıyorum. :KK14:

Günaydın migi💕 vazgeçme🌹

Günaydın canım 💕💕

Günaydın 😍😍😍

Günaydın 💃💃💃

Günaydın canım evet ben takıma gireli 1ay oldu, kilosu güzel dün kontrolümüz vardı doktor çok iyi dedi oğlum 6,600 gram şu an.

Günaydın canım 🌺

Günaydın 💕

Günaydın yavrum😍

Günaydın cNım🌺
inşallah.
:)

Acaba sen su orucu yapincami eksi gormuyosun canim 🤔
Simdi guzel giden bir kilo varken gene kendini kitleyebilir vucud
yok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inan :KK48: haftaya normal beslenmeye devam inşallah canım. şaşırtmış oldum vücudumu sanırım bir ye bir aç kal. iyi geldi banagaliba.
Hoş geldin dünürüm. :KK74:
Çok özledim seni. :KK200:
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaa:KK6::KK6::KK6: bende özledim seni ve seninle gülmeyiii :KK74: neler yaptın bu hafta eş miyiz ikimiz benim durum ortada sende durumlar ne çok artın var mı azalmaya başladı mı o artılargüzel eşimmm

dün kızımın elbisesi geldi elsa istedi ama tam oturdu :) birde 5-6 yaş :confused: anne elsa elbisemi doğum gününde giycem demi bende evet dedim defalarca sordu. en sonda cvp vermedim :D
doğum günü pastalar geliyor :confused::confused:
ev ahalisina börek çörek yapacagim.
birde 2 hafta izine çıkıcam ev temizliğe girişecegim.
ben evdeyken ev canlaniyor akşam ölü gibi ev.

yok onunla güzel eksi görmeye başladım. su orucu olmasa sizi bu hafta yarışmada yerlere yatırırdım o derecelerden döndürdü oruç beni inan :KK48: haftaya normal beslenmeye devam inşallah canım. şaşırtmış oldum vücudumu sanırım bir ye bir aç kal. iyi geldi banagaliba.

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldummmmmmmmmmmmmmm dünürümmm şükür kavuşturanaaaaa:KK6::KK6::KK6: bende özledim seni ve seninle gülmeyiii :KK74: neler yaptın bu hafta eş miyiz ikimiz benim durum ortada sende durumlar ne çok artın var mı azalmaya başladı mı o artılargüzel eşimmm
hoşgeldiniz meslektaşımm:)

Sen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebek :KK76::KK76::KK76:
Benim arsız vicdansızı sormuşsun :KK14:
Yağmasa da damlıyor eh işte...
Yağ tenekelerinin durumunu öğrendi daha bir havalara girdi haspam :KK62:
Sinekten yağ çıkarmış bir dünürün var meraklanma her şey kontrol altında tatlım...:confused:
Bu haftayı saymayalim cumadan sonra eşleşelim, kaptan öbür hafta seni başkalarına verebilir iki gündür köyde...aldığı oksijenlerle üzerimize nasıl gelecek bilmiyorum valla...bu hafta freeyiz tamam mı şekerim...:KK5:
Dirayetine de hayran kaldım misafirler seni etkilememiş...bizimkiler gibi gece yarısı çiğ köfte yogurmadiklarina eminim :cry:

Sen geldin ya daha bir güçlü ilerliyicim bebek :KK76::KK76::KK76:
Benim arsız vicdansızı sormuşsun :KK14:
Yağmasa da damlıyor eh işte...
Yağ tenekelerinin durumunu öğrendi daha bir havalara girdi haspam :KK62:
Sinekten yağ çıkarmış bir dünürün var meraklanma her şey kontrol altında tatlım...:confused:
Bu haftayı saymayalim cumadan sonra eşleşelim, kaptan öbür hafta seni başkalarına verebilir iki gündür köyde...aldığı oksijenlerle üzerimize nasıl gelecek bilmiyorum valla...bu hafta freeyiz tamam mı şekerim...:KK5:
Dirayetine de hayran kaldım misafirler seni etkilememiş...bizimkiler gibi gece yarısı çiğ köfte yogurmadiklarina eminim :cry:
Meryem ablacım lisedeyken çok yakın arkadaşım vardı Eda diye onunla aynı böyle mesajlasirdik. Hatta birbirimize okul bitince hatıra kalsın diye mektuplar yazdık . İkimizde hala saklariz. Bu konuşmalari görünce o yıllar geldi aklıma. Cok guzelsiniz dostluğunuz daim olsun ..👏👏👏☺️ Hatta bana yazmistiki sen benim damarlarımda dolaşan kansin o kadar seviyorduk birbirimizi hala öyleyiz. Ama kader işte beni İstanbul'a düşürdü. O Samsun'da kaldı. Sizde kendimizi gördüm..

Huzurum korkma başa sarmiyorsun ... vücut güncellemeye alıyor bazen kendini. Spor yapıyorsun, sağlıklı besleniyorsun bünye eski kodlarını siliyor ona zaman lazım ...loading baby :KK76: :KK76: :KK76:
Kızlar az önce tartıldım kilom sabit pazartesi ile aynı . Yani o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum niye böyle olduğu.ama kaç gündür WC de yok tabi

Back
X