- 24 Haziran 2016
- 7.573
- 26.595
- 548
Kuzum Allah şifa versin bir an önce iyiles gelTeşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum Allah şifa versin bir an önce iyiles gelTeşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye![]()
Afiyet olsun ablacım dengelersin senn onu haftaya daha iyi olur.Gunaydin
Bu mesaji es gecebilirsiniz okumaniza gerek yok
Aksam gelmeye utandim ama el mahkumdün benim icin pek iyi gecmedi
Allahtan listede değilim
Belkide onun rahatlığı bilemiyorum
Bugünde karsiligini almişim
Sabah
Sirkeli su
Kahve
11.30
1 bar süt
3 ks yulaf
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini
Ara 1 dil. Kek
18.30
4 tavuk kanat
1 sk. Sehriye p.
Küçük aci biber tursusu 5-6 tane
Aralarda küçük cukolardan attim agzima![]()
İnşallah canım umarim giderKuzum panik yapma 2 hafta önce bende öyleydim cuma bir tartıldım kilo gitmiş.
Benim vücut kacamagi hiç tölere etmiyor cnm hemen karsiligini veriyorablaa vallahi her satırında büyük bişi yazacaksın korkusuyla okudum bende bişi yedin sandım ha :)
önünde kocaman 2 gün var. cuma günüde 12 den önce tartılmazsın halledersin sen allahın izniyle canım bozma morelini.
bugün dün için dikkat et . yarında cuma için.
Bugün den olman iyi olmuş cnmSuper regl oldum![]()
Yani canım abartı bı spr da yapmıyorum sizler gibi, yürüyüş sadece bakalım cumaya ne olacakCanım Spor da sürekli yapınca eksi bir gün ara verince daha güzel ortaya çıkıyor.
WC problemi ve perşembe ara verdiğinde çok güzel eksi gelir bence.
Çünkü bende dünkü eksim daha güzeldi.
Bu gün dünküne göre kötü.
Ama kaçamak yapmadım. Spor çok yaptım.
Perşembe spor yapmayacağım. Vücudumu dinlendireceğim. Bence o yüzden eksi geliyordur.
Nasılsın ablacım kilo almadın dimireglden önce 2 kg.a kadar normalmiş regl haftası inmeye başlıyormuş ödemler. muhakkak ondandır. bu hafta olmasa bile haftaya aynen devamsın sen allahın izniyle dilekcim.
canım benim hoşbuldum teşekkür edeerimmm![]()
İnşallah ablacım teşekkür ederimKurban olurum samimi arkadaşliğiniza...dostluklar ne unutulur ne ölür...çok güzel hatıralar biriktirmişsiniz. Dünürümü hiç görmedim, adını bile bilmiyorum ama ruhum sev diyor sözcüklerindeki samimilik beni çok etkiledi.
O arkadaşınla bağın hiç kopmaz inşallah. Hayat normale dönsün birbirinizi görebilmek için fırsatlar yaratın...Samsun- İstanbul hattı hep işlesin canım...![]()
harika ödem atmaya başlayacaksın o zamanSuper regl oldum![]()
gider canım gider dert etme sen. artı değilsinya sonuçta kası var ödemi var bunun.. perşembeye dikkat aman. gerisi gelir inşallah..İnşallah canım umarim gider
yok abla 2 gün yaptım su orucunu başka türlü kurtulamazdım. burda size karşı sorumluluk çok etkiliyo beni.. tabii kaçamaktan sonra etkiledi önce etkilese iyiydiBenim vücut kacamagi hiç tölere etmiyor cnm hemen karsiligini veriyor
Ama yapicak bisey yok
Dedigin gibi 2 gün sıkıyönetim yapicam mecbur
Sende su orucu yapiyormuşun
Bugunmu basladin
Sagol cnmAfiyet olsun ablacım dengelersin senn onu haftaya daha iyi olur.
Bu 2 günde normal yiyince geri gelmesin deyok abla 2 gün yaptım su orucunu başka türlü kurtulamazdım. burda size karşı sorumluluk çok etkiliyo beni.. tabii kaçamaktan sonra etkiledi önce etkilese iyiydi![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye![]()
Evet öyle diyorlarreglden önce 2 kg.a kadar normalmiş regl haftası inmeye başlıyormuş ödemler. muhakkak ondandır. bu hafta olmasa bile haftaya aynen devamsın sen allahın izniyle dilekcim.
Gecmis olsun tekrardan canim Allah sifa versinTeşekkür ederim geldim canım 2 - 2.30 gibi alacaklar bekliyorum bende o arada yürüyorum daha doğrusu hareket olsun diye![]()
Gunaydin abla cok fazla kacamagin yok toparlarsin 2 gundeGunaydin
Bu mesaji es gecebilirsiniz okumaniza gerek yok
Aksam gelmeye utandim ama el mahkumdün benim icin pek iyi gecmedi
Allahtan listede değilim
Belkide onun rahatlığı bilemiyorum
Bugünde karsiligini almişim
Sabah
Sirkeli su
Kahve
11.30
1 bar süt
3 ks yulaf
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini
Ara 1 dil. Kek
18.30
4 tavuk kanat
1 sk. Sehriye p.
Küçük aci biber tursusu 5-6 tane
Aralarda küçük cukolardan attim agzima![]()
Bebek için rahim perdesi alınacak canımTamam canım anlaştık
bende 3 gün yedim 5 gün aç geziom hiç etkilemediler hıhı hiç![]()
şuraya gerçek bir kalp bırakayım sadece
hayırdır canım ben kaçırdım neyin var
Teşekkür ederim canımKuzum Allah şifa versin bir an önce iyiles gel
Bu hafta takımın regl haftası heraldeSuper regl oldum![]()
İnşallah cnmGunaydin abla cok fazla kacamagin yok toparlarsin 2 gunde![]()
Geçmiş olsun tatlimTeşekkür ederim canım![]()
Beni de sayınBu hafta takımın regl haftası heraldeBende pazartesi oldum iki kişi daha vardı pzrtsi regl olan
![]()