• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım ❤
Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diye 😕 Cuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen 🤣 gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Gunaydin canım gecmis olsun ❤
Günaydın herkese ❤️
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Gunaydin canim ❤
Buz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn 😁😁😁

Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Gunaydin abla ❤
Günaydın kızlar bugünü hafif geçirelim😍😍😍😍
Gunaydin canım ❤

Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diye 😕 Cuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen 🤣 gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Geçmiş olsun canım. Öpüyorum. Şifa olur inşallah.

20210211_123239.webp
D Dileksnr adimlarini goremedim 🤭🤭

Ben bir haftadir yapıyorum...yarin ölçeceğim bakalim inceldimmi...diger videolarinida yapiyorum tavsiye ederim

He yaaa....adam abur cuburla yaşıyor resmen...
Benim eşim de çok yer abur cubur hele akşam çayının yanında çatır çutur ne varsa götürür sağına soluna da bakmaz survivor ya da mac varsa maça bakar...
Ama kendi alıp gelmez işte ben alırsam annem alırsa yer ..😂😂
Bakalım şimdi markete gönderdim ne alacak ???
Sadece benim dediklerimi alır gelir eminim 😂😂😂
Değişik şeyler alırsa yazarım...

Eki Görüntüle 2780638
Kızlar diyetisyene gittim yediklerimi söyledim 5 haftadır 2 kg verdim sadece dedim çok az yiyorsun diyip bu menüyü yazdı bugün başladım inşallah fayda eder ben öğle yemeği yemiyorum da
Ben de ekran resmi aldım senin listenden değişik şeyler uygulayacağım bakalım kilom azalacak mı???

Birazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Oda sizin sorununuz biz misafir kabul etmiyoruz mesela eve gecen arkadas aradi birisi istiyomus bana kabul edemem dedim aksam esim evde disari cikamaz buzamandada daha dogrusu yanlis yapiyosunuz misafir konusunda

Oda sizin sorununuz biz misafir kabul etmiyoruz mesela eve gecen arkadas aradi birisi istiyomus bana kabul edemem dedim aksam esim evde disari cikamaz buzamandada daha dogrusu yanlis yapiyosunuz misafir konusunda
Ne güzel yapıyorsun en dogrusu ben diyemiyorum ne bileyim küser ler yanlış anlarlar diye tamam diyorum bide 11 de arayıp gelicez dediler evi nasıl temizledim bilmiyorum hızlıca bisküvili pasta yaptım 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ne güzel yapıyorsun en dogrusu ben diyemiyorum ne bileyim küser ler yanlış anlarlar diye tamam diyorum bide 11 de arayıp gelicez dediler evi nasıl temizledim bilmiyorum hızlıca bisküvili pasta yaptım 🤷‍♀️🤷‍♀️
Buzamanda gidende kabul edende yanlis yapiyo kimse kırılıp edemez canim siz hayir demeyi bilmiyosunuz benim cocugum var kimse kusura bakmasin,ben 1ayi gecti kardesime gitmedim bebegi goreyim diye gittim eve geldik heryerimizi soyduk attik makinaya sizde keske oyle yapsaniz mutasyonlu virus 17ile yayilmis bile dikkat etmek gerekiyo

Buzamanda gidende kabul edende yanlis yapiyo kimse kırılıp edemez canim siz hayir demeyi bilmiyosunuz benim cocugum var kimse kusura bakmasin,ben 1ayi gecti kardesime gitmedim bebegi goreyim diye gittim eve geldik heryerimizi soyduk attik makinaya sizde keske oyle yapsaniz mutasyonlu virus 17ile yayilmis bile dikkat etmek gerekiyo
Haklısın canım orasi öyle benimde küçük çocuğum var ben hayır diyemiyorum 🤦‍♀️
bende oyle yapayım bundan sonra virüs bi gerçek karşı taraf ta düşünmeden hareket ediyor kabul etmiycem bundan sonra misafir

Benim eşim de çok yer abur cubur hele akşam çayının yanında çatır çutur ne varsa götürür sağına soluna da bakmaz survivor ya da mac varsa maça bakar...
Ama kendi alıp gelmez işte ben alırsam annem alırsa yer ..😂😂
Bakalım şimdi markete gönderdim ne alacak ???
Sadece benim dediklerimi alır gelir eminim 😂😂😂
Değişik şeyler alırsa yazarım...

Ben de ekran resmi aldım senin listenden değişik şeyler uygulayacağım bakalım kilom azalacak mı???
Bizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilir
Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.

D Dileksnr gelen haber ettiginde korono belirtilerini sayi ver...halsizlik var hafif ateş var gibisinden...korkar belki gelmezler

Bizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilir

Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.

D Dileksnr gelen haber ettiginde korono belirtilerini sayi ver...halsizlik var hafif ateş var gibisinden...korkar belki gelmezler
Hastayiz rahatsiziz dicek gercekten sonra kendi üzülür

1 saatle basliyabildeysen süper cnm 😍
Sana kolay geliyorsa, ayarını yukseltseydin

Bu hafta girebilegimi sanmiyorum 😐
Cuma günü eksi gelirsen muhakkak gir abla. liste insanı zora sokuyo baya. valla hep cumaya odaklı yaşıyorum ben şahsen artık her günün adı cuma oldu heleki bu hafta içi her gün cumaydı :D:D
Birazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi 🤦‍♀️🤦‍♀️
o değilde bisküvili pastanın yanına da bişiler yaptın mı az anlatta havamız değişsin :D:D
salata yap bak sen salata yersin. hani şu değişik salatalardan kısır tarzı misafirlik olanlardan yani marul domatesli demiom :D:D
hatta yanına da havuç ,salatalık,mor lahana vs. birşeyle tarator yap ondanda ye... yetmezse azda çiğ kuruyemiş koy ondanda ye. akşam yemek yemezsin.

yaaa vallahi fikrin iyi fikirmiş haa:D az boğaz baş ağrısı bahane edilebilir.

Back
X