- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir haftadir yapıyorum...yarin ölçeceğim bakalim inceldimmi...diger videolarinida yapiyorum tavsiye ederimTeşekkür ederim canım.
Yapabileceğim hareketler.
Bunları denerim.
He yaaa....adam abur cuburla yaşıyor resmen...Amin amin...
Şu 55 i bi göremedim takıldım 56 gidiyorum hadi hayırlısı
Afiyet olsun canım...
ay onları alan eşin mı???
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlarGunaydin bu arada....Sabah 6.45 te kalktım...40 dk April han.yaptim...eva yapmaya korktum tarti oncesi neolur neolmaz diye...
Bugün hafif geçir Migi yarın tartı sonrası yersinbugün yagsiz kabak kavurdum. hiç bişi atmadim içine. yoğurtladim yedim. ama acim ben accccc..
Olsun canım bi tarçınlı türk kahvesi iç bolca su iç arkasına... yarın tartıdan sonra yüzün gülsün yeterki...bugün yagsiz kabak kavurdum. hiç bişi atmadim içine. yoğurtladim yedim. ama acim ben accccc..
Günaydın canım ❤Güüüüünnaayyyydddıııınnnnnn
Günaydın canım ❤Tartı öncesi son günden günaydınlarrrrrrr❤
![]()
Gunaydin ablacım ❤Günaydın![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım ❤günaydin
yüzüm şiş içinde uyandim ellerimde öle..![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın 6.takım![]()
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar![]()
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarrr![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydin bu arada....Sabah 6.45 te kalktım...40 dk April han.yaptim...eva yapmaya korktum tarti oncesi neolur neolmaz diye...
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar![]()
Cok iyi yapmissin diyetisyene gitmekle..insSu guzel.kilo verirsinEki Görüntüle 2780638
Kızlar diyetisyene gittim yediklerimi söyledim 5 haftadır 2 kg verdim sadece dedim çok az yiyorsun diyip bu menüyü yazdı bugün başladım inşallah fayda eder ben öğle yemeği yemiyorum da
Altı yıl evde çamaşırlık olarak kullanıldı en son letgoda sahibini buldu. Voit oturgacli bir şeydi sevemedik birbirimizi inşallah sen seversin canım...Eliptik Bisiklet aldım en sonunda kızcelerr
ya ben bantta daha çok ter atıyor efor sarfediyordum. 2 gündür kullanıyorum bisikleti ama bant kadar terletmediği için sanki kalori yakmıyorum gibime geliyor. aslında kalori göstergeside varda ne biliyim banta çok alışmışım sanırım.
bide 8 kademesi var 2 ve 3 zor diğerleri aynı eşitlikte kolay. aynı eşitlikte olması çok saçma değil mi bir sorunumu varki bisikletin ya da kurulumunun mu eksiği var acaba
eliptik çok işime yarıyor diyeniniz var mı ?
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım. Şu süreçte diyet yapman belki kolay olur ama sporla destekleyemeyecegin için iyi bir sonuç alamayabilirsin.Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen
gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Günaydın![]()