Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne adimı ben daha çay iciyomAdim atmaya basladiniz mi kizlar![]()
Eyvah rakibim kim çıktı714.Haftanin Rakip Eslesmeleri
️
madamhd &
askrhpozitif
️ T timesinfinity &
AseliccA
️
Mefkurem & @aylin68olacak
️
Chedarice &
gulenyuzumsunsen
️
Mucizemsn &
Tesnim1903
️ M MissHayaLet & S sulisim
️ @Nilay5454 &
ysfeeymnn
️ A Ahalp &
Diyette
️
Cordelia & @birazhuzurdu2008
️
Kmsl Hnd &
Zeynolin44
Bu hafta rakiplerinizle sevgi ve saygi cervevesinde istediginiz gibi atisabilirsiniz
En cok yuzdeyi veren rakipler kazanir
10 tane kazanan belirleyecegiz
Kazanana kucuk bir süprizim olacak![]()
Tüm kalbimle takıp ediyor ve desteklıyorum senı ablamAllahimmmmm yaaa
Hem agzim kulaklarimda,salakca bi gulumseme :)) hemde sulu gozlerle olmak boyle bisey
Duygularimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz canimin içi
Bu hafta sana ve herkese söz veriyorum
Güzel bi eksi gormek icin elimden gelenin fazlasini yapicambildirimde sennide etiket yapicam
![]()
Iyım kuzum salonu açtık yavastan mınık çocuklarla egıtım yapıyoruz gün gecıyor sen nasılsın neler yapıyorsunNasılsın canim
Neler yaptın uzun zaman oldu gorusmeyeli
Sevıyorum senı kalbî güzelimYaaa cansın sen ilham perimmmm seviliyorsun çok öpüyorum seni kocamannnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen 49 cuklara mı indin maşallah maşallah hep böyle kal dahada ne al ne ver inşallah sen en güzel hedefleri hakediyorsun o büyük emeklerinlearada uğra hep böyle rüzgâr kadın
O iş sende
3 kişi olun olmaz mı nolacakki bir fikir
Tamam canım beraber kavuşup koruyalim kilomuzu inşallah hayırlı 54.8 imiz o halde![]()
Sen ye senin hakkin hem cumaydı. Hemde oralarda az oyalan ben yanına gelene kadar canımcım
Hakettin sen o ödülleri
Canım ben 2 hafta özgür takiliyim sporda olur mu beni listeye alma istersen yogunluklarim bitsin katılırım insallah
Çık çıkını sevsinler
ne kadar sağlıklı bir atıştırmalık olmuş canım
Meyveye ağırlık ver canim. Yoğurt içine meyve ve tarcın yulaf hem öğün hem tatli olur mesela. Zamanla geçiyor o tatlı istegin mucize gibi bu diyet meselesi. Vallahi peşpeşe kac cikolata kac dilim yaş pasta yiyen benn canım hiç istemedi bu süreçte kan şekerimizi dengeliyoruz diyetle demekki
Canım hosgeldin nasılsın napiyosun ayağın nasıl olduTüm kalbimle takıp ediyor ve desteklıyorum senı ablam
Iyım kuzum salonu açtık yavastan mınık çocuklarla egıtım yapıyoruz gün gecıyor sen nasılsın neler yapıyorsun
Sevıyorum senı kalbî güzelim![]()
Iyım tatlım çıktı alçım sadece koruyucu atel var sen nasılsın ne yapıyorsunCanım hosgeldin nasılsın napiyosun ayağın nasıl oldu
Çok sevindim canım bende iyiyim napiyim evde iş guc kosturmaca , çocuklar hayat aynı valla hava buz gibi..Iyım tatlım çıktı alçım sadece koruyucu atel var sen nasılsın ne yapıyorsun
Gunaydin abla ❤❤❤Güüünaaayyyyyddddiiiiiiinnnnnnn
7.kez 1.olan takimin kizlari![]()
Gunaydin canım ❤
Ilk sayfaya yazayim kilonu da76 kiloyum 1.5 kg artıdayım cumaya kadar gidecek inşallah yeşil çayımı içerek ilk adımı attım![]()
Evet kaptanım ben su an 2000 deyimAdim atmaya basladiniz mi kizlar![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınkızlar ,mutlu haftasonları
@Nilay5454 rakip olmuşuz canım hadi hayırlısı,inşallah bu hafta bol bol eksili sayı görürüz
![]()
Herkese merhabaayarından itibaren bu hafta adım yarışı + bölgesel hareket yapıyoruz
günlük hedefimiz 10.000 adım
yarından itibaren adımları atalım hatta paylaşırken resimli atabilirsek daha güzel olur leslie yapanlar içinde 1 Mile 1550 adımdan hesaplayıp çevireceğiz
Her gün günün bölgesel hareketini ekleyeceğim puanlaması daha yüksek olacaktır çokta zorlayacak hareketler olmayacak
yarın ki hareketlerimiz
Eki Görüntüle 2782092
Bacakları yana açma
Eki Görüntüle 2782098
Aynı pozisyonda öne tekme
Bu hafta sporda canlanalım
Zipzip- E Elif_Eylul
@asysss
@selensu82
S sulisim
@PAPATYAM
@birbeste