- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Diger yerlerde boyle kalabaliklik da yok sitedeNeden acaba bir tuhaflik var![]()
Herkes kilo mu aldi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diger yerlerde boyle kalabaliklik da yok sitedeNeden acaba bir tuhaflik var![]()
Baksana 85kisi hepside şişko heraldeDiger yerlerde boyle kalabaliklik da yok sitede
Herkes kilo mu aldi acaba![]()
Gidip kan testi yaptırcm ama normal dökülmüyor. Tutam tutam geliyorGeçmiş olsun canım benim oğlum nerdeyse 9 aylık benimde saçlarım dökülüyor moralini bozma . Büyük ihtimal vitamin eksikliğindendir
Tekrardan geçmiş olsun canım bence de yaptır inşallah kötü birşey yokturGidip kan testi yaptırcm ama normal dökülmüyor. Tutam tutam geliyor
O da fakedir kesin naptın pcden sayfalarca bizi mi açtınSayfada 99 kişiyiz![]()
O da fakedir kesin naptın pcden sayfalarca bizi mi açtınSayfada 99 kişiyiz![]()
Afiyet olsun canım dune gore daha iyi ara öğün ekleyebilirsin12.00 2 ince dilim kepekli ekmeğe peynirli tost
3 zeytin
4.00 115 kal çikolata
Akşam 7.30 200gr tavuk
4yk bulgur pilavi
Şükür evime bugün geldim kaptanım.gulenyuzumsunsen nasil gecti hafta sonu anne evinde kacamak yapmadin insallah :))

Tamam canim cumaya kadar halledersin yarin ödem atici birseyler ic istersenŞükür evime bugün geldim kaptanım.
tatlıları hep reddettim
3 günde 3 kare çikolata yedim.
Onun dışında çok kötü kaçamağım yok 2 öğün yaptım .
suyu yeterli içemedim
ellerim ayaklarım da acayip şişti yolculukta 3 günüm var inşallah sabah tartılıp asılacağım diyetime
Canım hamilelik döneminde ve çocuğun doğduğu ilk aylarda saç dökülmesi olmuyor sonraki dönemlerde dökülme başlıyor.. benim öyle olmuştuBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm @sena zeynep sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Sağol canım benim baktırcm inşallahCanım hamilelik döneminde ve çocuğun doğduğu ilk aylarda saç dökülmesi olmuyor sonraki dönemlerde dökülme başlıyor.. benim öyle olmuştu
Halk Arasında bebek anneyi tanımaya başladığında annenin saçları dökülür derler
Ama senin fazla dokuluyorsa bir araştırıp kan değerlerine baktirsan iyi olur
Sağol canım benimTekrardan geçmiş olsun canım bence de yaptır inşallah kötü birşey yoktur
Afiyet olsun canımSbah 10.30
3 zeytin +2 peynir +1 Dometez +1 salatalık +1 yemek kaşığı tahin +2 tatlı kaşığı pekmez
Öğlen 13.30
Küçük kase kadar Kısır
+1 Dometez
2 ayran
Ara 16.00
17 gr fıstıklı çikolata
Rezene çayı
Akşam 18.30
3 incik +soğan +bol yeşşilik
2 bardak ayran
Yarım beyaz ekmek
Gece 3 ceviz +yeşil çay
3 litre su
Kesin bugün tekrar 70 kilo oldum
Zipzip- E Elif_Eylul
Sağol canım benimAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım yarim beyaz ekmak tum ekmegin yarisi miSbah 10.30
3 zeytin +2 peynir +1 Dometez +1 salatalık +1 yemek kaşığı tahin +2 tatlı kaşığı pekmez
Öğlen 13.30
Küçük kase kadar Kısır
+1 Dometez
2 ayran
Ara 16.00
17 gr fıstıklı çikolata
Rezene çayı
Akşam 18.30
3 incik tavuk +soğan +bol yeşşilik
2 bardak ayran
Yarım beyaz ekmek
Gece 3 ceviz +yeşil çay
3 litre su
Kesin bugün tekrar 70 kilo oldum
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim15/02/2021
Sabah (10.00)
-2 tane wasa
-2 dilim beyaz peynir
-4 zeytin
-Maydanoz,dereotu
Ara(12.00)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (14.30)
-1 tabak kuru fasulye yemeği
-2 kaşık balkabaklı pirinç lapası (yağsız-tuzsuz)
-2 parça lahana turşusu
-1 kase salata
Ara(17.30)
-1 dilim ananas
-1,5 avuç tuzsuz ayçekirdeği
Akşam (20.00)
-Mantarlı omlet (2 yumurta ile)
-2 dilim beyaz peynir
-1 dilim tam buğday ekmeği
-Domates,salatalık
2,5 litre su
-Leslie ile 3 mil 45 dk