- 5 Haziran 2014
- 178
- 389
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl hayret edersem anlamadım cnmMezun olunca dinlenirsin canim buhafta hayret edersen iyi olur
Neyin var güzel kaptanım?hayat yordu beni![]()
Gayret yazcaktim mezun olcam dedin buhafta sanirim ondan dedimNasıl hayret edersem anlamadım cnm
Mezun olmama var daha
Kedilere pek güven olmaz
Benim gorumcemin kedisi vardi, yan tarafta oturuyor
Kedi Bizede girip cikardi
Benim kiz cok severdi
Çoğu gece onun odasinda uyurdu
Bizim yanimizda kuşa bisey yapmazdi
Bi gun biz yokken kuşu öldürmüş![]()
Neyin var güzel kaptanım?
Takımdaki kediler. Şaka yaptım tatlim.Kediler nerde, kuş nerde![]()
AnladımGayret yazcaktim mezun olcam dedin buhafta sanirim ondan dedim
Teşekkürler canım benim bu emzirme döneminde kullanılıyor mu acaba
41 kere maşallah.Hep böyle kucaktayız ayaklarını üst üste atmış beyefendi spor yapmama müsaade yok![]()
Oyyy maşallah sana yaHep böyle kucaktayız ayaklarını üst üste atmış beyefendi spor yapmama müsaade yok![]()
Oyyy maşallah sana yaHep böyle kucaktayız ayaklarını üst üste atmış beyefendi spor yapmama müsaade yok![]()
İnşallah canım benim rabbim olmayan herkese nasip etsinOyyy maşallah sana yakızım daha 2.5 yaşında ama bu aralar acayip böyle küçük bebek hevesim var. Gece de hastanedeydim doğum yapmıştım oğlum olmuş emziriyordum
![]()
Biz doya doya moda izliyoruzSelamlar Şimdi bir işansım olsa izliyorum
Adam karısını aldatmış çocuğunu görmemiş çekinmeden programa katılıyor karısından af istıyor valla neymiş be program
Valla bende izliyorum adam aldatmış hemde en yakın arkadaşıylaBiz doya doya moda izliyoruz
Annem genelde iç karartıcı şeyler açıyor ama bugün değişiklik istedi zaar![]()
Annem de çok izliyor böyle. Akşam eve geliyorum,başlıyor anlatmaya "erkeklere güven olmaz" diyerekValla bende izliyorum adam aldatmış hemde en yakın arkadaşıyla
Parası bitince eski eşine dönmek istemiş böle Ş... ler çok hayatta ne olacak şimdi merak ettimvalla ben adama kafasını koparmak istedim ya
![]()