- 11 Şubat 2021
- 115
- 322
- 18
- 29
Okadar yorulunca vücut dur yeme günahtır diyodur jssjjssSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadar yorulunca vücut dur yeme günahtır diyodur jssjjssSpor yapmak kolay degil belki ondandir :))
Bende spor yaptigimda iştahım kapaniyor![]()
Çok çok geçmiş olsun canım benim yaaaaÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Sagol canimÇok çok geçmiş olsun canım benim yaaaa![]()
İnşallah canım inşallah8 lere inmene az kaldi zaten cnm
Darisi bana insallah![]()
Çok geçmiş olsun canımÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()

Sagol canimİnşallah canım inşallah
Çok geçmiş olsun canımTez iyileşir inşallah
Niye spor yapinca cikolata falan yemek içinden gelmiyo
Yapmak kolaymı emeğimize kıyamıyoruz, bende de aynen böyle oluyo.
tabi yapabildiğimde
Evde işi etkinlikleri bitiremiyoruz sporuma sıra gelmiyor biraz erken kalksam olacakta , geç yatınca erkende kalkılmıyor .
Ben tam aksine, kilo vericem diye dar olanlari atmiyorum :))Ahhh ahhhahhh onu bende yaptim yazin taşınırken giymedigim dar elbiselerimi hep verdim..bi daha o kilolara inemem zaten diye...şimdi keşke dursaydi diye hayiflaniyorum
Cok gecmis olsun cnmÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Spor yapinca, vücut cukulata yemiş gibi mutluluk hormonu salgiliyor :)))Niye spor yapinca cikolata falan yemek içinden gelmiyo![]()
Sagolasin canimBen tam aksine, kilo vericem diye dar olanlari atmiyorum :))
Cok gecmis olsun cnm
Spor yapinca, vücut cukulata yemiş gibi mutluluk hormonu salgiliyor :)))
Rakibem onca az yedim bu gün sadece -100 gramdaydım.Ilk olarak ingiltere görülen, virusun mutasyona ugrayan sekli cnm
Başa gelen cekiliyor işte cnm
0 grublari beslenme acisindan daha rahatlar :))
Öyleymiş cnm
Labordaki kadinda şaşırdı :))
Eline emegine saglik cnm
Spor yapan herkese tebrikler
Şu anda okullar kapali cnm
Ne zaman acilacagi belli degil daha
Benim okul cocugum yok :))) onceden 25 civariydi heralde tam hatırlamıyorum
Rakibim aksam bisey yememişinki
Bugun baya az olmuş
Benim yarin sadece fotosentez yapmam lazim![]()
Kolay gelsin canım.Bugün temizlik günüm![]()
Bencede öyle yapalim cnmRakibem onca az yedim bu gün sadece -100 gramdaydım.
Spor var menülerimde kaçamak yok ama eksi de yok.
Bu hafta daha düzenli 3 öğün yiyeceğim.
Salatamı yoğurdumu eksik etmeyeceğim.
Güle güle kullan canım.Eki Görüntüle 2787460
Resim cikacakmi bilmiyorum :) yoksa gooledan denerim
Ben ekstra büyük ekran aldim cnm
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım.
Geçmiş olsunÇöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim![]()
Sagol canimGeçmiş olsun![]()
Kıyamam canımHımmmm evet acıdı![]()
Abla salma kendini enerji verecek zinde tutacak birşeyler yeSabahki enerjimden eser kalmadibi bas agrisi, halsizlik...
Evde, bahcede Biraz iş yapicaktim kolumu kaldirmaya halim yok![]()
Haftaiçi yaparsın canım ben hafta içi süpürüyorum ama silemiyorum ufaklık durmuyor diğer işleri eşim evde diye yapıyorum.Kolay gelsin canım.
Benim de çocuklara ders günüm.
Ohhh çok şükür derslerini bitirdim.
Ama temizliğim hafta içine kaldı.
Normal bir rahatsizlik degil seninki sen dikkat etmen gerekiyo biraz buda gecicek insallahSabahki enerjimden eser kalmadibi bas agrisi, halsizlik...
Evde, bahcede Biraz iş yapicaktim kolumu kaldirmaya halim yok![]()
Ne yedin rakibemM MissHayaLet rakibem nasılsın? Hafta sonu nasıl geçiyor? Benim eşim sabote etti resmen bugünü yabir günden bişey olmaz diye diye kendine uyduruyor beni
![]()
Bugün ben öğün yazmasam daha iyi sankiNe yedin rakibem![]()