• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazartesi çikolata yedim onu yazmıştım. Bide kahve çok içiyorum . Ek olarak meyve geç saatte yiyorum bu hafta gerçekten başka kaçamak yapmadim.ne yediysem hep yazdım. Ha sali günü de iki dilim baklava yedim onuda yazdım menüye
Meyve aksam yenmez bunu bir arastir canim istersen gunduz arada 1 meyve yanina sut yada yogurt ekle

Poni Bon Poni Bon
Habinar Habinar
North River North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah🙏
Gecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünüm 😔😔 keşke daha fazla yuruseydim 😔😔
Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngü 💪💪💪 Moral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm💪💪💪

Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın

haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter🙏🙏🙏

Eklentiler

• A3D6D114-CBEE-40DE-A9AA-0045D05885F0.webp
    A3D6D114-CBEE-40DE-A9AA-0045D05885F0.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
Pazartesi çikolata yedim onu yazmıştım. Bide kahve çok içiyorum . Ek olarak meyve geç saatte yiyorum bu hafta gerçekten başka kaçamak yapmadim.ne yediysem hep yazdım. Ha sali günü de iki dilim baklava yedim onuda yazdım menüye
Gec saatte meyve yeme bence canım bende aksam yedigim meyveler kilo yapiyor
Ozellikle sabah ya da en gec oglen ye meyvelerini
Birde mesela 2 dilim yerine 1 dilim baklava yesen daha iyi olurdu
Kacamaklari ozellikle cuma yapalim ki hafta icinde yaptıklarımızi vermesi zor oluyor

katılım formu:

ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82 🙈
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak :cool:
Hoş geldin poni :KK60:

Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750

haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter🙏🙏🙏
Hastaneye ragmen bu haftaya eksiyle kapatman cok guzel canım tebrik ediyorum 🤩🤩
Hesaplarim yuzdeyi de 😘😘

ADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu

İyi aksam Zipzip- Zipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah

Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Hoş geldin canım ❤️

Gecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünüm 😔😔 keşke daha fazla yuruseydim 😔😔
Yürümek gerçektende çok etkiliyor . Ben bu hafta yürüyüşe pek önem vermediğim için tartıya hemen yansıdı

İnşallah canım haftaya çok iyi gelicem yani 77 lere çıktım salı günü hiç kaçamak yapmasaydim.hafta başı çok iyi kilo vermiş olacaktım anca onu yakmışım demekki
Arada olabılır canım insanız sonucta bu hafta emınım cok guzel bir is cıkartırsın
Tartiyi bozdun mu sonunda 🤣🤣🤣

Spor salonu durumunu merak ediyorum insallah faydasi olur
Sporla birlikte yediklerine dikkat edip kisa surede izin kilona düşersin canım 😘😘
Bozdum kaptanım 😂😂hala is goruyor aslında ayagındakı bılyeler cıkıp duruyor onlar cıkıncada dogru olcup sabıtlemıyor
Bende spor salonunu baya merak ediyorum kaptanım bı kac tane var bakalım hepside deneme dersine cagırdı gidip karar vericem ınsallah. Bugunden pazartesiden ıtıbaren yeme duzenımı tekrar koyarım yoluna ınsallah
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Hosgledın 9 lara
Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750

Harikasın canım kızına cok gecmıs olsun sımdı nasıl

Arada olabılır canım insanız sonucta bu hafta emınım cok guzel bir is cıkartırsın

Bozdum kaptanım 😂😂hala is goruyor aslında ayagındakı bılyeler cıkıp duruyor onlar cıkıncada dogru olcup sabıtlemıyor
Bende spor salonunu baya merak ediyorum kaptanım bı kac tane var bakalım hepside deneme dersine cagırdı gidip karar vericem ınsallah. Bugunden pazartesiden ıtıbaren yeme duzenımı tekrar koyarım yoluna ınsallah

Hosgledın 9 lara

Teşekkür ederim canım iyi çok şükür 🤲🤲🤲

Poni Bon Poni Bon
Habinar Habinar
North River North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah🙏

Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngü 💪💪💪 Moral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm💪💪💪
Hoşbuldum teşekkürler

Hosgledın 9 lara

Yeni tartinla daha guzel eksiler görürsün inşalalh canim 🤩🤩

Ne guzel secenek cokmus spor salonu icin sana uygun bulani bulursan sıkılasmak icin cok guzel olur 🥰🥰

Back
X