• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

28.subat pazar

Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ

12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka

Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka

19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt

Su 2 lt
Bitki çayları
Afiyet olsun. ♥️

Diyet planımı açıklayıp yatayım bende..
2 ana öğün arada yulaf lapası ve kahve ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
Günde 1 fincan bitki çayı 2 lt su rutinim olur..Fırsat buldukça da 1 saat yürüyüş yapicam. evde eliptik var lakin gündüzleri kızdan yapamıyorum o uyuyuncada halim olmuyor ..Bu şekilde beslenme ile güzel kilolsr verebilirim yeterki iştah patlamaları yaşamayım :KK43:yaşamamak içinde elimden geleni yapacağım..Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum bunca zamandır çatlayana patlayana kadar yedim.. 6 ay doğru beslensem ôlmem herhalde 😁
Iyi geceler kizlar eksilerle uyanık inşallah ❤️❤️
Hoşgeldin canım 🌺
ne 6 ayı 2,3 ayda halledersin sen yeter ki iste Bize hiçbir şey bu yolda engel olmasın eski gücümüz enerjimiz gelsin inşallah aminnnn

veeee

:halay::KK49::KK76::rapci:
Show başlasın o vakit
:KK6: :KK76: :halay:

Hosbuldum canım benim ❤️❤️
Hosgeldin dilosum
Diyet planımı açıklayıp yatayım bende..
2 ana öğün arada yulaf lapası ve kahve ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
Günde 1 fincan bitki çayı 2 lt su rutinim olur..Fırsat buldukça da 1 saat yürüyüş yapicam. evde eliptik var lakin gündüzleri kızdan yapamıyorum o uyuyuncada halim olmuyor ..Bu şekilde beslenme ile güzel kilolsr verebilirim yeterki iştah patlamaları yaşamayım :(yaşamamak içinde elimden geleni yapacağım..Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum bunca zamandır çatlayana patlayana kadar yedim.. 6 ay doğru beslensem ôlmem herhalde 😁
Iyi geceler kizlar eksilerle uyanık inşallah ❤️❤️
Kuzu sen cok hizli verebiliyorsun senin olayinnn korumak 6 ay verip 6 ay yemekten vazgeçtik dimi
28.subat pazar

Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ

12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka

Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka

19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt

Su 2 lt
Bitki çayları
Bana az geldi abla ama acikmazsan sorun yok

116 dk Eva yaptım. April han in aşağıdaki bölgesel bacak videosunu yaptım. :ruh::ruh: inşallah tekrarı gelir.

N Nidsalii Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Pes etme Pes etme

S sulisim videonun sonunda sadece bu hareketlerle incelemezsiniz falan diyor. 😩😵🤔 Ne demek istiyor?

Sonuna baktim göremedim...sadece eger yaginiz coksa diğer tum vucut yag yakma videolarini da yapin diyor
Sağol canim...emek verip bulup eklemissin.bi bakayım

20210301_073826.webp
N Nidsalii 11.836 adim attim dun 🥰🥰

Ben anlamadım bi evde 3 aile mi yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse kalabalıktan birbirinizi göremiyorsunuz belki(!)

Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun💖💖💖🎈🎈🎈🎆🎆🎆😘😘😘😘

Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım 🙄❣️❣️💋

Gunaydin kizlar bol eksili ,huzurlu ,mutlu bir hafta olsun hepimize :KK68: :KK68:

Günaydın kızlar 🥰
Günaydın kizlarr❤

ADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım 😂
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğime😜 Salıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen :KK43:Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum😂
Hoşgeldin canım tekrardan bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Birlikte hedefine ulaşacağız insallah 🥰🥰
Tutku44 Tutku44 nerede bilen var mı?
Yogun olduğunu soylemisti canim en son
Bu arada gunaydin....yeni hafta yeni umutlar...hersey guzel olsun💖💖💖🎈🎈🎈🎆🎆🎆😘😘😘😘
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese bebek li olunca erken uyanırım 🙄❣️❣️💋
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar 🥰
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlarr❤
Günaydın canım ❤