• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse :KK43: %3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canım annecigine insallah ameliyati cok guzel geçer 🙏🙏🙏

Bizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse :KK43: %3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Kuzum geçmiş olsun💕

Bence de kızlar lütfen kaçamak yapmayalım cumayı bekleyelim

Dün bir parça çikolata yemek için o kadar direndim ki kalktım yeşilçay içtim

Canınız bişey istediği zaman ya bitki çayı ya da kahve yapın için 😘😘😘

Islak kek zaten başlı başına kaçamak yiyeceksen 1 çatal yiyeceksin şişlik olmasın şimdi bu sana 2 gün ödem olacak boşu boşuna 🤦‍♀️
Kacamaklar keşke sadece ödem yapsa 😅😅😅
Kilo vermeyide sekteye ugratiyor 😐

Bi spor hocasi demişti heralde
Su kaynaticida su kaynarken icine buz atarsaniz, suyun kaynama suresini uzatirsiniz diye
Kacamakda o hesap :)

Kacamaklar keşke sadece ödem yapsa 😅😅😅
Kilo vermeyide sekteye ugratiyor 😐

Bi spor hocasi demişti heralde
Su kaynaticida su kaynarken icine buz atarsaniz, suyun kaynama suresini uzatirsiniz diye
Kacamakda o hesap :)
Bak geçen hafta 1 çatal yedim Kemalpaşa tatlısından eşim ısrar etti diye ki o da bugün diyete başladı tartıda 85i görünce🤦‍♀️

Back
X