• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar sizede bi sorum olcak
iki tane arkadaşımz 3 gündür felan paylaşımda bulunmuolar bugünde kilo bildirimi yapacaklarımı yapmıcaklarımı bilmiyorum
bu gibi bi durumda saat kaça kadar bekliyeceğim

ben okudum dün aebenciğim hepsini şu entegre ekmeğini bulayım başlıycam yapmaya bugün başladım ama çavdar ekmeği olmuyormuş.

Kahvaltıdan 2 saat sonrada 3 adet kuru kayısı yedİm. AkŞam elma aldım ama unuttum yanımda getİrmeyİ elma yİyebİlİyoruz aralarda deĞİlmİ.
yok nazlım lara sonra oda demişti çavdar cısmış diye .... sen genede riske atma bence .....
ha mayva konusu çok önemli yasaklar dısında ki meyveler kavaltıdan 20 dk.önce ve yemeklerden 2 saat sonra ... midede yemeklerle karışmıycak . meyve .aside dönüşüp kan şekerini tavan yaptırıyormuş ....

bu diyetin kitabı var bende o zaman ben özkem caylinim almıştık ... daha ayrıntılı YEDİKÇE ZAYIFLA İNCE KAL ..MONTIGNAÇ DİYETİ .. nazlım 8.lr falan fiyeti okumanı tavsiye ederim asıl püf noktalar kitapta .

6.takım 104. Etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63.0 / 63,5 / -0,5 / -0,79 % )
aeben ( 67,0 / 66,4 / 0,6 / 0,90 % )
kütahya ( 78.0 / 78,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75.5 / 75,6 / -0,1 / -0,13 % )
nazlıgüleç ( 59.4 / 59,0 / 0,4 / 0,67 % )
mmmf27 ( 64,0 / 64,0 / 0,00 / 0,00 )
else ( 68,2 / 68,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum ( 78,0 / 79,0 / -1,00 / -1,28 % )
ozgekrd ( 72 .8 / 72,8 / 0,00 / 0,00 % )

6. Takım toplam kilo ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )

slm 6.takımn güzel çıtırları tek tek hesapladım hesap doğruu:))

sağol azra sılacığım

yok nazlım lara sonra oda demişti çavdar cısmış diye .... Sen genede riske atma bence .....
Ha mayva konusu çok önemli yasaklar dısında ki meyveler kavaltıdan 20 dk.önce ve yemeklerden 2 saat sonra ... Midede yemeklerle karışmıycak . Meyve .aside dönüşüp kan şekerini tavan yaptırıyormuş ....

Bu diyetin kitabı var bende o zaman ben özkem caylinim almıştık ... Daha ayrıntılı yedikçe zayıfla ince kal ..montıgnaç diyeti .. Nazlım 8.lr falan fiyeti okumanı tavsiye ederim asıl püf noktalar kitapta .

alıcam kitabı aebenciğim ben seviyorum zaten kitap okumayı.

arkadaşlar sizede bi sorum olcak
iki tane arkadaşımz 3 gündür felan paylaşımda bulunmuolar bugünde kilo bildirimi yapacaklarımı yapmıcaklarımı bilmiyorum
bu gibi bi durumda saat kaça kadar bekliyeceğim
azracım belli bir saat koy bizde enson 11 kadar .... yeni iseler paylaşımdada bulunmuyorlarsa . ihtar var eger haftayada takrar ederlesse diskalifiye canım .... bu işler zor güzelim biliyorsun ama kaptan olmanın bir otoritesi olmalı ya degilse takım diye bişi olmaz ortada ..

ha bide mazeret olmadan ve haber verdmeden 3 gün girmiyorlarsa zaten diskalifiye sebebi bir çok takımda bizde yeni koyduk bu kuralı ..

Son düzenleme:
azracım belli bir saat koy bizde enson 11 kadar .... yeni iseler paylaşımdada bulunmuyorlarsa . ihtar var eger haftayada takrar ederlesse diskalifiye canım .... bu işler zor güzelim biliyorsun ama kaptan olmanın bir otoritesi olmalı ya degilse takım diye bişi olmaz ortada ..

ha bide mazeret olmadan ve haber verdmeden 3 gün girmiyorlarsa zaten diskalifiye sebebi bir çok takımda bizde yeni koyduk bu kuralı ..

tmm cnm bnm
o iki dediğinide yapayıım
ne yapiiim birini diskalifiye ederim çünkü sağlık problemide var
diğerinide affedeyiim ihtar vereyim(örnkj geçen hafat kilosu 73,3 müş bu hafta sabitmi geçeyiim)
peki bildirime onun kilosunu ne yazcam
birde yanına ihtarlı felan die yazmıyoruz dimiii
kusura bakamyın çok sru sorduum acemelik iştea.s.

tmm cnm bnm
o iki dediğinide yapayıım
ne yapiiim birini diskalifiye ederim çünkü sağlık problemide var
diğerinide affedeyiim ihtar vereyim(örnkj geçen hafat kilosu 73,3 müş bu hafta sabitmi geçeyiim)
peki bildirime onun kilosunu ne yazcam
birde yanına ihtarlı felan die yazmıyoruz dimiii
kusura bakamyın çok sru sorduum acemelik iştea.s.
Ne demek azracım memnunıyetle yardım ederim .....:1hug:
ihtar izin gibi konular takım içi mesleler oldugundan . oraya yazmıyorsun canım .....

diskalifiye olnın yanına yazıyorsun ...

diger bildirim yapmayan arkadaşıda gençen haftaki kilosunu yazıyorsun sabit oluyor yani....a.s

diskalifiye ettigini soruyorsan onuda sabit yaz ...yanınada ekle diskalifiye diye .

çok yanlızım merhaba hala montiyle mi veriyorsun bak bizdede yani monti yapan arkadaşlar var ....

bende buna benzer dr. verdigi bir diyet yapıyorum monti linkine tekrar yazıcam galiba ....

seni gördügüme çok sevindim . tez zamanda pc yapılır inşallah ...

evet canim hala monting amcamin diyetini yapiyor.ve burda yapan arkadaslar size bu diyeti siddetle öneririm.ben 68 le basladim 20 gün yaptim hic bozmadan yaklasik 3 yada 3,5 kilo verdim tam hatirlamiyorum.ben bu diyeti subatta yaptim.daha sonra ara ara yaparak kilomu korudum.bu aralarla birlikte 64 oldum ve son 5 gündürde tekrar basladim ve bügün tartida 63,5

evet canim hala monting amcamin diyetini yapiyor.ve burda yapan arkadaslar size bu diyeti siddetle öneririm.ben 68 le basladim 20 gün yaptim hic bozmadan yaklasik 3 yada 3,5 kilo verdim tam hatirlamiyorum.ben bu diyeti subatta yaptim.daha sonra ara ara yaparak kilomu korudum.bu aralarla birlikte 64 oldum ve son 5 gündürde tekrar basladim ve bügün tartida 63,5
monti linkine tekrar yazmayı düşünüyorum yanlızım .... fırsatın oldukça sende yazki yapacak arkadaşlara örnek olsun ......alkisalkisalkisŞeniz

8. TAKIM * *104.ETAP SONUÇLARI**
azad ( 61,0 ) / 60,5 / 0,5 / 0,82% )
duru16 ( 78,1 ) / 78,1 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 81,5 ) / 81,6 / -0,1 / -0,12% )
azrasıla ( 101,0 ) / 100,5 / 0,5 / 0,50% )
azra_sila ( 116,0 ) / 117,0 / -1,0 / -0,86% )
llaybasak ( 64,0 ) / 63,8 / 0,2 / 0,31% )
üzgünkız ( 73,3 ) / 73,3 / 0,0 / 0,00% )
hypokonriyak ( 71,8 ) / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
hamsikolonisi ( 94,0 ) / 94,0 / 0,0 / 0,00% )
yaylaguseli ( 80,5 ) / 80,0 / 0,5 / 0,62% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 821,2 ) / 820,6 / 0,6 / 0,07% )

arkadaşlar size zahmet bi kontrol ediverin:delphin:

çok zor mu kızlr bu diyet?
aebencim beni bilyosun bana uyar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:uhm: :sm_confused: :sm_confused: fisfisfis fisfisfis sırnaşık şey sengözlerimebaksanab

kızlar geçmişi yeni okuyorum düm mesaj bırakmıtım bir arkadaş gelmiş daha önce 9. takımdaymı . ayrılmış yeniden neden 9 .takımda başlamıyor ...gelince yazarmı ...
bide verecek kilosu yok arkadaşın çogumuzun hedefinden az kilosu . takım zaten içler acısı hali . her hafta .. her kes 70 altını takıma bile almıyorkı . arkadaşa kişisel olarak bişi demiyorum yanlış anaşılmasın ama . takımıda düşünmek lazım . ginede son kara hepimizin ...

aebenciğim sana katılıyorum canım. artık son kilolar biliyorsunuz çok sıkıcı kilolar oluyor o yüzden insan bir başlayıp bir bırakabiliyor:jeyyar:
bu yüzden bize şöyle etli butlu kanlı canlı lop etli kişiler lazım.:lepi:
böyle kişileri alalımki bizlerde onun rüzgarında serinleyek demi yaniiii:roflol:
arkadaşımızada ayıp olmasın onuda buralarda görmek isteriz tabikiiiikaydirigubbakcemile

şimdi anladığım kadarıyla bu diyyete hayvansal ürünler yokmu kızlar.
yoksa yoğurt neden var:uhm:

kızlar durum yememi yiycem satim geçiyo .....

he 1 hata buyumca beyaz unlu şekerli şeylerden uzak dururum diyosanız niye zor olsun ...
geliyorum az sonraaa.

arkadaşlar bi hatamız var sanırsam 104. etap yazmışız ama bu 103. etap olmuyacakmıydı:uhm:

arkadaşlar bi hatamız var sanırsam 104. etap yazmışız ama bu 103. etap olmuyacakmıydı:uhm:
NAM ablam düzeltmiş gözümüzden kaçmiş . bizde acemiyiz bak nazlım bu hafta paylaşım alanına kopyalamısınıda ögendi ..:lepi: ellerine saglık .....

Back
X