Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okudum dün aebenciğim hepsini şu entegre ekmeğini bulayım başlıycam yapmaya bugün başladım ama çavdar ekmeği olmuyormuş.
yok nazlım lara sonra oda demişti çavdar cısmış diye .... sen genede riske atma bence .....Kahvaltıdan 2 saat sonrada 3 adet kuru kayısı yedİm. AkŞam elma aldım ama unuttum yanımda getİrmeyİ elma yİyebİlİyoruz aralarda deĞİlmİ.
6.takım 104. Etap sonuçları
asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63.0 / 63,5 / -0,5 / -0,79 % )
aeben ( 67,0 / 66,4 / 0,6 / 0,90 % )
kütahya ( 78.0 / 78,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75.5 / 75,6 / -0,1 / -0,13 % )
nazlıgüleç ( 59.4 / 59,0 / 0,4 / 0,67 % )
mmmf27 ( 64,0 / 64,0 / 0,00 / 0,00 )
else ( 68,2 / 68,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum ( 78,0 / 79,0 / -1,00 / -1,28 % )
ozgekrd ( 72 .8 / 72,8 / 0,00 / 0,00 % )
6. Takım toplam kilo ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )
slm 6.takımn güzel çıtırları tek tek hesapladım hesap doğruu:))
yok nazlım lara sonra oda demişti çavdar cısmış diye .... Sen genede riske atma bence .....
Ha mayva konusu çok önemli yasaklar dısında ki meyveler kavaltıdan 20 dk.önce ve yemeklerden 2 saat sonra ... Midede yemeklerle karışmıycak . Meyve .aside dönüşüp kan şekerini tavan yaptırıyormuş ....
Bu diyetin kitabı var bende o zaman ben özkem caylinim almıştık ... Daha ayrıntılı yedikçe zayıfla ince kal ..montıgnaç diyeti .. Nazlım 8.lr falan fiyeti okumanı tavsiye ederim asıl püf noktalar kitapta .
bu soruma bi cvp lütfen:uhm:a.s.arkadaşlar sizede bi sorum olcak
iki tane arkadaşımz 3 gündür felan paylaşımda bulunmuolar bugünde kilo bildirimi yapacaklarımı yapmıcaklarımı bilmiyorum
bu gibi bi durumda saat kaça kadar bekliyeceğim
ne demek ne demekŞenizsağol azra sılacığım
azracım belli bir saat koy bizde enson 11 kadar .... yeni iseler paylaşımdada bulunmuyorlarsa . ihtar var eger haftayada takrar ederlesse diskalifiye canım .... bu işler zor güzelim biliyorsun ama kaptan olmanın bir otoritesi olmalı ya degilse takım diye bişi olmaz ortada ..arkadaşlar sizede bi sorum olcak
iki tane arkadaşımz 3 gündür felan paylaşımda bulunmuolar bugünde kilo bildirimi yapacaklarımı yapmıcaklarımı bilmiyorum
bu gibi bi durumda saat kaça kadar bekliyeceğim
azracım belli bir saat koy bizde enson 11 kadar .... yeni iseler paylaşımdada bulunmuyorlarsa . ihtar var eger haftayada takrar ederlesse diskalifiye canım .... bu işler zor güzelim biliyorsun ama kaptan olmanın bir otoritesi olmalı ya degilse takım diye bişi olmaz ortada ..
ha bide mazeret olmadan ve haber verdmeden 3 gün girmiyorlarsa zaten diskalifiye sebebi bir çok takımda bizde yeni koyduk bu kuralı ..
Ne demek azracım memnunıyetle yardım ederim .....:1hug:tmm cnm bnm
o iki dediğinide yapayıım
ne yapiiim birini diskalifiye ederim çünkü sağlık problemide var
diğerinide affedeyiim ihtar vereyim(örnkj geçen hafat kilosu 73,3 müş bu hafta sabitmi geçeyiim)
peki bildirime onun kilosunu ne yazcam
birde yanına ihtarlı felan die yazmıyoruz dimiii
kusura bakamyın çok sru sorduum acemelik iştea.s.
monti linkine tekrar yazmayı düşünüyorum yanlızım .... fırsatın oldukça sende yazki yapacak arkadaşlara örnek olsun ......alkisalkisalkisŞenizevet canim hala monting amcamin diyetini yapiyor.ve burda yapan arkadaslar size bu diyeti siddetle öneririm.ben 68 le basladim 20 gün yaptim hic bozmadan yaklasik 3 yada 3,5 kilo verdim tam hatirlamiyorum.ben bu diyeti subatta yaptim.daha sonra ara ara yaparak kilomu korudum.bu aralarla birlikte 64 oldum ve son 5 gündürde tekrar basladim ve bügün tartida 63,5
kızlar geçmişi yeni okuyorum düm mesaj bırakmıtım bir arkadaş gelmiş daha önce 9. takımdaymı . ayrılmış yeniden neden 9 .takımda başlamıyor ...gelince yazarmı ...
bide verecek kilosu yok arkadaşın çogumuzun hedefinden az kilosu . takım zaten içler acısı hali . her hafta .. her kes 70 altını takıma bile almıyorkı . arkadaşa kişisel olarak bişi demiyorum yanlış anaşılmasın ama . takımıda düşünmek lazım . ginede son kara hepimizin ...
arkadaşlar bi hatamız var sanırsam 104. Etap yazmışız ama bu 103. Etap olmuyacakmıydı:uhm:
NAM ablam düzeltmiş gözümüzden kaçmiş . bizde acemiyiz bak nazlım bu hafta paylaşım alanına kopyalamısınıda ögendi ..:lepi: ellerine saglık .....arkadaşlar bi hatamız var sanırsam 104. etap yazmışız ama bu 103. etap olmuyacakmıydı:uhm: