• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm :KK74:
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn :KK49: :KK70::KK70:
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah :KK68::KK68::KK68:

:KK200::KK200::KK200: öpüyorum seni...

sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu

gülerek kullan canımcım inşallah...
teşekkür ederim :)

20dk yuruyus bandı (6km hızla)
20 dk elıptık
20 dk kondisyon bisikleti
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-09-10-32-47.webp
    Screenshot_2021-03-09-10-32-47.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 19
Gunaydin hanımlar 🥰🥰
Gunaydin canım ❤
Dun yazamadım
Önceki kilom :79.75
Guncel 79.60
Fark.0.15

Menum
2 yum
Zeytin peynir
1 hindi füme
1 dilim tb ekmek

Aksamda
Yine yumurta yedim yanında domet salatalık
1 dilim ekmek

Dun hava güzel olunca 45 dk yürüyüş yaptim
N Nidsalii
Eksi ile baslaman guzel afiyet olsun canim 😘
Günaydın kızlar 💞 Ufaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum🥰
Günaydın canım 🥰

hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm :KK74:
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn :KK49: :D:D
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah :KK68::KK68::KK68:

:KK200::KK200::KK200: öpüyorum seni...

sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu

gülerek kullan canımcım inşallah...
Dus almiyorum canim bende hasta masta olurum havalar serin daha...tum.ustumu degistiriyorum.
Kızlar kızlarrrrr aranızda kuşan deneyen oldu mu hiç... ben listesini bile okumamıştım haberleri cikmistiya anne kizina mi bişi olmustu neydi

Ama zayiflayanı baya çok bu listenin

Neyse ilk defa merakimdan baktimda listesinde cok bir sıkıntı goremedim ben. Protein kh. Sebze salata hepsinden var.
Onun zayıflama kampında birisi ölmüştü...zengin taninmis birinin akrabasıydı o yuzden haber olmustu

Günaydın....sabahın ezaniyla kalkan erkenci kuş olarak hemen bi bakayım dedim...guzel bir gun olsun🎈🎈☀☀🌞🌞🕊🕊

Günaydın kızlar
Cumartesi beklediğim regli bugün geldi şükür ki geldi ya gelmeseydi🐣🐣🐣
Korkmaya başlamıştım🤪🤪🤪

Dune gore +600 😱😱😱😱 şoklardayım...odem.olamaz 1 litre odem cayida içiyorum 2 gündür...çok yedim demekki...cuma icin 2 gun kabak detoksuna basladim bugun

Günaydın kızlarrr🤗🤗🤗🤗

günaydın kızlar

Herkese günaydın.♥️♥️♥️

Günaydın canlarım 🥰 mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Bende erkenciyim artık ders çalışmam gerekince mecbur. İyi oldu metabolizmam erken uyanmış oluyor ☺️

Günaydın kızlar,
Bugün yeni listeme başladım, bu sefer süt ürünlersiz ve glutensiz nasıl geçecek bilmiyorum, alışkanlıkları değiştirmek zor olacak.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin

Günaydın hanımlar
:KK71: :halay:Cumayı düşünüp irademizi konuşturduğumuz bir gün olsun 🌺

Gunaydinn

Mutlu huzurlu günler 🌹

Günaydın güzeller öpüyorum hepinizide :KK68:

Zipzip- Zipzip- kaptanım menü paylaşımıyla katılmak istiyorum bugünden itibaren aranıza inşallah. ama tartılmayacam fazlalıkları tartıda görmek istemiyorum. anlaştık mı freede olmasamda olur öpüyorummmm:KK24::KK68:

Günaydın kızlar :KK25:

Gunaydin hanımlar 🥰🥰

Günaydın canim afiyet olsun agladimi minnak🥺
Günaydın kızlar 💞💞
Ağladı hemde nasıl 😢😢😢

Günaydın kızlar 💞 Ufaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum🥰
oyy mis kokulu kuzuya kıydılar mı :(
Dus almiyorum canim bende hasta masta olurum havalar serin daha...tum.ustumu degistiriyorum.

Onun zayıflama kampında birisi ölmüştü...zengin taninmis birinin akrabasıydı o yuzden haber olmustu
teşekkürler canım cevabın için :KK68:

Bu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah. 🤗 @Nilay5454
Ben videyodan spor yapiyorsam telin sesini kısıp tv nin alina koyuyorum
Tv ye bakarken vakit daha cabuk geciyor, sikici olmuyor :))
Kızlar kızlarrrrr aranızda kuşan deneyen oldu mu hiç... ben listesini bile okumamıştım haberleri cikmistiya anne kizina mi bişi olmustu neydi

Ama zayiflayanı baya çok bu listenin

Neyse ilk defa merakimdan baktimda listesinde cok bir sıkıntı goremedim ben. Protein kh. Sebze salata hepsinden var.
Kendim yapmadim ama baska takimlarda yapan olmustu cnm
Baslangicta vermislerdi diye hatirliyorum
Listesi şok diyet tarzi degil

Kampinda daha cok aç bırakıyormuş :))
sabah salatalık kürü ile duruyorum 10 dk bi wc deyim fhigüğjşhlj:KK70:
Bu salatalik kürünü bayadir yapiyorsun cnm
Pek etkili degil heralde
Şifa olsun minige insallah cnm

Ben videyodan spor yapiyorsam telin sesini kısıp tv nin alina koyuyorum
Tv ye bakarken vakit daha cabuk geciyor, sikici olmuyor :))

Kendim yapmadim ama baska takimlarda yapan olmustu cnm
Baslangicta vermislerdi diye hatirliyorum
Listesi şok diyet tarzi degil

Kampinda daha cok aç bırakıyormuş :))

Bu salatalik kürünü bayadir yapiyorsun cnm
Pek etkili degil heralde

Şifa olsun minige insallah cnm
Arada bi yapıyorum :) 🙄

Back
X